Toegewijd om altijd hoge normen te leveren

Uitmuntendheid
gegarandeerd

Digitale communicatie is een branche die voortdurend in ontwikkeling is.
Terwijl technologie en operaties om ons heen veranderen, staan we
erop dat onze klantenservice dat nooit moet doen. Ons doel is om
altijd te zoeken om onze efficiëntie te verbeteren.

Hard werken

met integriteit

Entropia stelt de mens op de eerste plaats. Het streeft ernaar mensen veilig te houden, de gegevens van klanten te respecteren en onze omgeving te beschermen.

We zijn bekroond met de ISO27001 (veiligheid), ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu). Deze waarborgen de hoge kwaliteit van onze producten en diensten, tonen ons volledige begrip van de gevolgen voor het milieu voor bedrijven en bevestigen dat we de gegevens van klanten beheren in overeenstemming met de wet. Om deze te behouden, worden we elk jaar met succes geauditeerd.

Onze medewerkers die operationele taken uitvoeren, lopen mogelijk risico op een lichamelijk letsel of materiële schade. Om gevaren te helpen elimineren, studeren al deze werknemers om het hoogste kwalificatieniveau te behalen om bekwaam te worden in het creëren van een veilige werkomgeving om zichzelf en anderen te beschermen.

Het Kiwa VCA Certificaat (Safety Certificate Contractor) is het bewijs dat Entropia te allen tijde aan hoge veiligheidsnormen voldoet.

Door voortdurend te leren, kunnen we innoveren en groeien, terwijl we voldoen aan onze wettelijke gezondheids- en veiligheidsverplichtingen.

Entropia connecting with people
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly

  Hoe kunnen we helpen?