Uniforme communicatie voor ambulancediensten

Snelle reactie

Ambulancepersoneel speelt een cruciale rol om de eerste responsoperaties succesvol te coördineren. Wanneer elke seconde telt, is duidelijke en betrouwbare communicatie essentieel. Communicatie moet direct al het personeel met elkaar verbinden, inclusief controlekamerexploitanten, voertuigen, motorfietsen, schepen en helikopters.

Entropia Ambulance communication systems in the Netherlands

Verbeterde uniforme communicatie om

de overlevingskansen van de
patiënt te verbeteren

De technologie van Entropia loopt voorop in de technologische revolutie van de hulpdiensten: het versterken van de efficiëntie, het verbeteren van de klantervaring en het versterken van het personeel.

We zijn er trots op de hulpdiensten te ondersteunen en voorzien hen van ultieme communicatieoplossingen. Ambulancepersoneel staat onder ongelooflijke druk en moeten snelle beslissingen kunnen nemen. De uitrusting moet robuust zijn met betrouwbare communicatieapparatuur op een betrouwbaar radionetwerk. Dit is noodzakelijk in tijdkritische situaties.

De Ambulancedienst vertrouwt er al enkele jaren op dat Entropia hun uniforme communicatieprovider is. De dienst beschikt over meerdere voertuigen. Ze benaderden ons omdat ze moesten afstappen van het gebruik van analoge radiocommunicatie en dat last had van overbelaste lijnen en slechte verbindingen.

Ambulance zegt: "We vertrouwen op directe spraak- en datacommunicatie. Het TETRA-netwerk van Entropia houdt al het sleutelpersoneel te allen tijde verbonden, ongeacht hun locatie. De ComBus meldkamersoftware stelt ons in staat om efficiënt te communiceren en maakt het mogelijk om alle geregistreerde medewerkers gemakkelijk te bereiken, te volgen vanuit onze centrale hub."

Entropia Ambulance communication systems in the Netherlands

Via data gestuurde teams

Data gestuurde teams

Onze innovatieve technologie deelt direct kritieke spraak- en datacommunicatie van scène tot controlekamer om de medische zorg te verbeteren.

In de afgelopen tijd is digitale communicatietechnologie geïdentificeerd als fundamenteel voor de ontwikkeling van effectievere ambulancediensten. De oplossingen die wij leveren zijn rijk aan functionaliteiten en bieden betere connectiviteit met andere medische diensten en controlekamers om de evoluerende rol van de hedendaagse paramedici toekomstbestendig te maken.

We bieden baanbrekende communicatieapparaten die een gebruiker met een druk op de knop kunnen verbinden met een andere gebruiker of een (vooraf) toegewezen gespreksgroep(en), locaties kunnen volgen en alarm kunnen slaan. Ze kunnen verder worden gebruikt om real-time foto's en video's naar de spoedeisende hulp te sturen voor verbeterde verdere zorg.

Ons TETRA-radionetwerk past trunkingtechnologie toe om optimaal radioverkeer te leveren voor spraak- en datacommunicatie tussen portofonie met andere apparaten en controlekamers. Het systeem bestrijkt een groot gebied in Vlaanderen en Brussel om connectiviteit te garanderen tussen gebruikers die op grote afstand van elkaar werken. Inmiddels is de ComBus-dienst beschikbaar en kan wereldwijde dekking worden geboden. Zie hiervoor combus.eu

Het Entropia-netwerk wordt volledig door ons beheerd en wordt via een abonnement beschikbaar gesteld. Alle spraak- en gegevensberichten van geautoriseerde gebruikers worden versleuteld, zijn ultrasnel en volledig betrouwbaar. Met de gegarandeerde levering van directe informatie kan sleutelpersoneel efficiënt op elke situatie reageren en een snelle implementatie activeren.

We hebben ComBus Technologies opgericht om onze communicatieoplossingen te verbeteren en de ultieme flexibiliteit te bieden aan uw controlekamers. Door de integratie van de geavanceerde software van ComBus zullen deze centra communicatie monitoren, interpreteren en verzenden om hun externe collega's volledig te ondersteunen.

Investeren in onze robuuste en betrouwbare communicatiesystemen is even belangrijk als investeren in levensreddende medische apparatuur.

Entropia mission critical communications
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly
Data systems for Ambulance serviceEntropia Butterfly

De kracht van
verbonden zorg

Real-time gegevens zullen het besluitvormingsproces van het ambulancepersoneel verbeteren en de efficiëntie van alle workflows verbeteren:

Realtime spraak- en gegevenscommunicatie ontvangen en verzenden Zeer duurzame apparaten die bestand zijn tegen zware omgevingen Volledig beheerd netwerk voor vlekkeloze verbindingen elke keer, overal Groepscommunicatie met andere spoedafdelingen Uitgebreid netwerkdekkingsgebied Uitbreidbaar met breedbandtoepassingen en wereldwijde dekking ComBus-software compatibel met bestaande apparaten Volledig situationeel bewustzijn voor goed geïnformeerde besluitvorming

  Hoe kunnen we helpen?