Bekroonde IoT-communicatie

Het kritieke datacommunicatiesysteem van Entropia biedt de technologie om business intelligence te verbeteren. De realtime gegevensoverdracht van het IoT-systeem zorgt voor de ultieme controle om de efficiëntie te maximaliseren, het energieverbruik te verminderen en de veiligheid voor een betere en schonere toekomst te garanderen.

Entropia Telemetry communications

Nieuwe intelligente
niveaus ontgrendelen

Onmiddellijke, betrouwbare, veilige en schaalbare missie kritische gegevens zijn cruciaal voor de huidige organisaties om weloverwogen beslissingen te nemen, trends te voorspellen, te anticiperen op problemen, kansen te maximaliseren en te blijven innoveren.

Bijvoorbeeld, bij inzet van slimme meet- en utility grade IoT-communicatienetwerken, biedt Entropia snelle, betrouwbare gegevens over het volledig beheerde, veilig, tweerichtingscommunicatienetwerk dat is gewijd aan kritieke nationale infrastructuur.

Ons slimme meteraanbod is toegewijd aan het ondersteunen van de sectoren nutsbedrijven, beveiliging, hulpdiensten, transport en horeca en hun doelen om slimmer en veiliger te werken, en garandeert de levering van kritische gegevens. Dit geeft je de ultieme controle om al uw apparaten aan te sluiten, te beheren en te bewaken.

Alles verbinden. Overal. Ons IoT-systeem biedt organisaties een concurrentievoordeel door het veilig en betrouwbaar verzenden en ontvangen van realtime kritische gegevens. Omdat ons netwerk een gelicentieerd radiospectrum gebruikt, garanderen we dat het wettelijk beschermd is tegen elke storing waardoor het veiliger is dan GPRS, LoRa en 4G.

Het Entropia netwerk is een door de industrie gerespecteerd communicatiesysteem dat is opgezet om missiekritisch IoT te ondersteunen.

Het slimme meteraanbod is ontworpen om flexibel te zijn om te voldoen aan de individuele business case en vereisten van een klant.

Entropia biedt snelle, betrouwbare, schaalbare en veilige data via langeafstandsradio en is geoptimaliseerd voor slimme meting en smart grid toepassingen.

Voor slimme meters om gegevens effectief te verzenden en te ontvangen, en in realtime, moet het communicatienetwerk waarop het vertrouwt onberispelijk zijn. De klanten van Entropia werken op het speciale radiospectrum van het TETRA-netwerk en ervaren deze exclusieve voordelen:

Beschermd door de wet tegen inmenging.

U krijgt 100% controle over alle ontvangen en verzonden gegevensoverdrachten.

Garandeert een veilige overdracht van kritieke gegevens.

De end-to-end applicatielaagversleuteling houdt de gegevens van u en uw klanten veilig.

Het is ontworpen om te integreren met uw bestaande infrastructuur

Hierdoor kunnen klanten van ComBus Technologies hun eigen aanpasbare en uitgebreide IoT-toepassingen maken, van slim gas tot smart grid, tot slim water en slimme verlichting, tot slimme steden en daarbuiten.

Hoogste transmissievermogen en bereik.

Onze basisstations en tweerichtingseindpunten zenden tientallen Watts uit.

Ontworpen voor overeenkomsten op hoog serviceniveau.

Het netwerk levert minimaal meer dan 99% prestaties op bereiken tot 5 km in stedelijke gebieden en 20 km in landelijke gebieden.

Verbetert de operationele efficiëntie.

Als u volledige controle biedt, u onmiddellijk problemen identificeren, zoals manipulatie, lekken, storingen, enz..

Vooraf, vaste kosten.

Bij gelicentieerde frequenties ervaart de klant geen verborgen kosten en wordt deze niet op volumebasis in rekening gebracht.

De kwaliteit van Entropia verandert niet en werkt even goed in landelijke en stedelijke ruimtes, dunbevolkte of dichtbevolkte gebieden, woon- of bedrijfspanden, en de eindpunten kunnen zich diep in gebouwen bevinden, ondergronds of in hoogbouwaccommodaties.

Telemetrie: op afstand verzenden van uw slimme data

Met onze geavanceerde software kan u op afstand bedienen, meten, bewaken, reguleren en beheren voor maximale efficiëntie.

Telemetriegegevens zijn essentieel voor organisaties om hun klantervaringen te verbeteren, de beveiliging te bewaken, fouten te identificeren en toezicht te houden op de prestaties. Dit geautomatiseerde communicatiesysteem verzamelt real-time gegevens op afstand en verzendt deze elektronisch voor verdere monitoring.

De software van Entropia en ComBus Technologies biedt optimale controle over uw primaire bedrijfsprocessen, zodat u snel kunt beoordelen, reageren en belangrijke beslissingen nemen. Slimme telemetriegegevens kunnen worden verwerkt vanaf elke locatie die onder ons eigen betrouwbare netwerk valt.


Elektrische distributie
Waternetwerken
Gasdistributienetwerken
Verwarmingsnetwerken
Pijpleidingen

Havens en luchthavens
Straatverlichting
Industrie
Speciale toepassingen
Sensornetwerken
Telemetry systems from Entropia

Entropia Butterfly
Entropia Butterfly
Entropia short data services

Korte berichten: leveren tijdkritische berichten

De korte dataservice van Entropia biedt onze klanten een betrouwbare, efficiënte methode om informatie te delen.

Onze flexibele en veilige TETRA SDS biedt volledige flexibiliteit en kan worden gebruikt om korte databerichten te verzenden tussen twee of meer mobiele radio's en tussen een mobiele radio en een dispatcher van de controlekamer, om de operationele efficiëntie te verhogen. Wanneer een apparaat een GPS-ontvanger bevat, kan deze service worden gebruikt voor het volgen van voertuigen, personeel en objecten.


Individuele berichten
Berichten groeperen

Maximaal 2048 bit
Broadcast

Pakketgegevens:

De garantie

Pakketgegevens maken netwerken efficiënter. Het zorgt ervoor dat alle informatie de meest efficiënte route neemt.

Wanneer gegevens van het ene apparaat naar het andere worden verzonden, worden ze opgesplitst in 'pakketten' (communicatie-eenheden via een digitaal netwerk) en opnieuw samengevoegd wanneer ze hun bestemming bereiken.

Als het netwerk een mogelijke vertraging detecteert, wordt het pakket automatisch omgeleid rond het probleem, waardoor de aankomst van de informatie onmiddellijk en volledig is.


Workflowbeheer
Taak en bewerkingen
Controle en monitoring

Alarmsystemen
Milieucontrole
Rapportage
Entropia Packet data services

  Hoe kunnen we helpen?