Tijdmissiekritische communicatie die u kan vertrouwen

Altijd verbonden

Entropia is trots op haar inzet om een revolutie teweeg te brengen in missiekritische spraakcommunicatie. Het blijft innoveren om altijd een vlekkeloos netwerk te leveren voor gegarandeerde beschikbaarheid en de meest robuuste apparaten en accessoires op de markt.

Entropia critical communications

Bedrijfsmissiekritische spraak: oplossingen die zijn ontworpen voor alle situaties

Entropia’s TETRA-portofoonsystemen zijn speciaal ontworpen om de professionele gebruiker optimaal van dienst te zijn.

Door de unieke behoeften van onze klanten voorop te stellen, kunnen onze missiekritische spraakcommunicatieoplossingen volledig worden afgestemd op hun behoeften, zelfs degenen die in de zwaarste omgevingen werken. De robuustheid van onze apparaten kan betrouwbaar overal werken en wordt volledig ondersteund door meerdere redundantieniveaus.

Onze militaire tweerichtingsradio's zijn bestand tegen schokken in alle ongunstige weersomstandigheden. Ze hebben ook standaard geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie om ervoor te zorgen dat de gebruiker duidelijke communicatie kan verzenden en ontvangen in de luidruchtigste omstandigheden. Voor extra bescherming zijn ze stof- en waterbestendig.

Omdat het TETRA-netwerk in eigen beheer is, kunnen we garanderen dat er geen verstoring van de service zal zijn en dat onze mobiele tweerichtingsradio's onmiddellijk verbinding maken. Ons netwerk biedt meerdere Push-to-Talk functionaliteiten, waaronder half- en full duplex, One to one en One to many, met gegarandeerde verbinding.

TETRA is een pure digitale tweerichtingscommunicatiestandaard die is gespecificeerd door het European Telecommunication & Standardization Institute (ETSI). Dit garandeert interoperabiliteit tussen elk model terminal dat op een TETRA-netwerk kan werken. De innovatieve technologie zorgt voor spraakkwaliteit, snelle noodoproep, encryptie, snelle connectiviteit en uitgebreide dekkingsgebieden.

Met één druk op de knop kunnen gebruikers spraakcommunicatie tot stand brengen, bijna onmiddellijk met een individu of een groep. Het systeem van Entropia is essentieel voor bedrijfskritische toepassingen omdat het uitstekende duidelijkheid biedt, het digitaal gecodeerd is, wat betekent dat gesprekken niet kunnen worden beluisterd door onbevoegd personeel en de technologie ruis filtert. Om alle sleutelfiguren op de hoogte te houden van cruciale informatie en te worden gewaarschuwd voor een incident, kunnen verschillende discussiegroepen binnen uw eigen vloot worden gecreëerd - deze gespreksgroepen werken onafhankelijk van elkaar, als zodanig kunnen ze elkaar niet storen of horen, hoewel een gebruiker naar meerdere gespreksgroepen tegelijk kan luisteren.

Met onze oplossing hebben gebruikers direct toegang tot noodfuncties. De tweerichtingsradio's hebben een noodoproepfunctie die met een druk op de knop kan worden geactiveerd. Deze functie kan een vooraf bepaalde gespreksgroep openen, berichten verzenden of een stil alarm activeren - de functie is afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker. Daarnaast kunnen voor elke gespreksgroep verschillende prioriteitsniveaus worden geprogrammeerd. Hierdoor kunnen leden van een groep met een hoger prioriteitsniveau een doorlopende oproep onderbreken om een tijdkritisch bericht te melden. In combinatie met onze ComBus software kan de locatie van de radio's in real-time op een centraal scherm worden weergegeven.

Bij het reageren op een ernstig incident is het van vitaal belang dat bedrijfskritische gespreksopname beschikbaar is, zodat er een nauwkeurig overzicht is van wie wat heeft gezegd en wanneer. Ons systeem bevat spraakopnames die u de mogelijkheid biedt om missiekritische situaties te analyseren en om uw voortdurende verbetering te ondersteunen - deze applicatie maakt gebruik van de infrastructuur van Entropia en er is geen extra hardware nodig. We bieden ook een geavanceerde opnameoptie met verdere functies, zoals het documenteren van de tijd dat de gesprekken plaatsvonden, het exporteren van de gesprekken voor archivering en het afspelen van de laatste het laatste gesprek - nogmaals, dit vereist geen extra hardware.

Ongeacht de locatie van uw werknemers, of het tijdstip van dag of nacht, ons systeem zal elke inactiviteit of beweging oppikken en een vitaal tekenalarm afgaan voor het sleutelpersoneel. De omgeving van de eenzame werknemer wordt gevolgd en de locatie wordt aan de hulpdiensten verstrekt. Onze man down alarmfunctie bewaakt de positie van de tweerichtingsradio van de werknemer - dit actieve bewakingssysteem wordt geactiveerd wanneer het apparaat horizontaal blijft. In eerste instantie zal een operator op afstand proberen de werknemer via het apparaat te bereiken, als er geen reactie is, wordt er een alarm geslagen voor onmiddellijke actie.

Missiekritische spraakcommunicatie

voor uw controlekamer

Entropia heeft ComBus Technologies opgericht om uw controlekamerexploitanten de ultieme communicatieservice en flexibiliteit te bieden.

ComBus is onze controlekamertoepassing die is ontwikkeld om robuust te zijn en om snelle oproepen te leveren. De software kan volledig worden geïntegreerd met uw bestaande software en al uw apparaten (pc's, laptops, tablets, smartphones) om al het personeel verbonden te houden met behulp van ons eigen betrouwbare en volledig beheerde netwerk.

Volledig IP-gebaseerd Gehost in een veilige cloudomgeving Betrouwbare, real-time, snelle oproepen Gebaseerd op 3GPP MCPTT & TETRA standaard Compatibel met een grote reeks apparatuur 5G klaar Kies uw mobiele operator Individuele, groeps- en controlekamerconnectiviteit

Het ComBus Push-to-Talk missiekritisch communicatiesysteem is wereldwijd beschikbaar en de perfecte oplossing voor gebruikers met onvoldoende dekking met traditionele walkietalkies, of wanneer het bezitten van een eigen infrastructuur niet winstgevend is. Het enige dat nodig is om te profiteren
van alle functies van de controlekamer is een beveiligde internetverbinding.

Vakkundig ontworpen
om volledig flexibel te zijn

Om de beste service te bieden voor u, uw medewerkers, uw klanten en uw merkreputatie kiest u voor:

Het dekkingsgebied dat u nodig hebt Huur of bezit uw eigen tweerichtingsapparatuur Maandelijkse gebruiksopties (van basis naar professioneel) Breed scala aan radioaccessoires Softwareopties voor controlekamer

Samen met u werken:
Vrijblijvende demo


Om de innovatieve apparaten en uw gewenste functionaliteiten van Entropia te ervaren die uw bedrijf, uw bedrijfsprocessen en bijbehorend personeel ten goede komen, kan u vandaag nog een demonstratie aanvragen. We zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u het meeste uit dit vrijblijvende aanbod haalt en volledig begrijpt hoe het werkt.