Communicatie om ervoor te zorgen dat evenementen soepel verlopen

Veiligheid van evenementen

Live-evenementen worden opgesplitst in fasen. Er is het evenement zelf en het opzetten en verwijderen van de faciliteiten. Elke fase moet efficiënt verlopen en de veiligheid van alle betrokkenen staat voorop.

Elimineer risico's door al
het personeel verbonden

te houden

De communicatieoplossingen van Entropia garanderen de informatiestroom tussen medewerkers, vrijwilligers, beveiligingspersoneel en de hulpdiensten.

Onze klanten in de horeca benaderen ons om betrouwbare, snelle en robuuste communicatie te leveren. We bezitten en beheren ons eigen netwerk volledig om ervoor te zorgen dat er geen verstoring van de service is. Mobiele netwerken kunnen vaak niet omgaan met de druk van de grote vraag die levens in gevaar kan brengen.

Op de dekking van mobiele telefoons tijdens evenementen kan niet worden vertrouwd, vooral niet als zich een crisis voordoet. Vanwege de complexiteit van het opzetten van evenementenfaciliteiten, het aantal aannemers op het terrein en de enorme drukte op het live-evenement, is het gebruik van TETRA-radio’s de ultieme oplossing.

Ons doel is dat onze klanten elke keer succesvolle en veilige evenementen beheren en hosten. Ons netwerk en TETRA-radio’s bieden directe, betrouwbare communicatie van hoge kwaliteit waarmee individuen spraak- en gegevensinformatie naar iedereen kunnen verzenden, waar dan ook. Betrouwbare communicatie ondersteunt het succes van evenementen en onze flexibele systemen zijn ontwikkeld om aan uw unieke behoeften te voldoen.

Entropia security team communincations

Entropia Butterfly
Entropia Butterfly

Entropia communications for events

Entropia Butterfly

Uw optimum

veiligheidsoplossing

Om de veiligheid en beveiliging op muziekevenementen, sportlocaties, expo's, seminars en meer te waarborgen, is betrouwbare communicatie van cruciaal belang.

De TETRA-radio’s die we leveren aan onze klanten voor evenementenbeheer stellen een persoon in staat om met één andere persoon, een groep of een operator van de controlekamer te spreken. De functierijke apparaten kunnen ook gegevens over verschillende locaties leveren.

Het radionetwerk van Entropia is gebaseerd op de digitale TETRA-standaard die is ontwikkeld voor de professionele gebruiker. Door digitale trunking-technologie toe te passen, profiteren onze klanten van een vlekkeloze nationale dekking en omdat ons netwerk wordt beschermd door versleuteling, blijft uw informatie veilig. Afhankelijk van de grootte van het evenement heeft u mogelijk controlekamerfaciliteiten nodig. Met het systeem van ComBus Technologies kunnen operatoren in de controlekamer efficiënt communiceren met het personeel, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken, waardoor het de ultieme flexibele oplossing is.

We zijn volledig flexibel. U bepaalt zelf hoe lang u de TETRA-radio’s nodig heeft en vertelt ons vooraf het evenement het dekkingsgebied dat u nodig heeft. We kunnen onze communicatieoplossingen ook volledig integreren in uw bestaande software van mobiele telefoons als dit aan uw behoeften voldoet. Zie hiervoor de website van ComBus.

Communicatie op locatie Controlekamerfaciliteiten Spraak- en datacommunicatie Betrouwbare nationale dekking Afgestemd op uw unieke behoeften Trackingfunctie Volledige verbinding in minder dan 24 uur

  Hoe kunnen we helpen?