Voldoen aan de eisen van vandaag voor betrouwbare dekking en signaal

In-building oplossing

Entropia garandeert een snelle, onberispelijke dekking, ongeacht de locatie van de gebruikers. Van een trappenhal tot een ondergrondse tunnel, onze innovatieve draadloze technologie voor binnendekking heeft de kracht om iedereen verbonden te houden.

Underground communications with Entropia

Communicatie om de prestaties van uw personeel te verbeteren

Het waarborgen van de betrouwbaarheid van de TETRA-radio van uw werknemer verhoogt zowel hun efficiëntie als hun veiligheid.

Onze TETRA-radio’s zijn robuust genoeg om in de zwaarste omgevingen te werken. En wanneer ze worden versterkt met de extra technologie van Entropia om hun signaalbereik te vergroten, worden ze de ultieme communicatieoplossing.

In bepaalde situaties hebt u mogelijk extra signaalvermogen nodig. Als uw werknemers bijvoorbeeld in havens werken die omgeven zijn door industriële infrastructuur of een ondergrondse ruimte bewaken, kunnen de dikke bouwmaterialen (meestal betonnen of stalen muren) fungeren als een barrière en het signaal blokkeren. Dit zal de communicatie vrijwel zeker vertragen en in sommige gevallen voorkomen dat de gebruiker informatie volledig verzendt en ontvangt.

De aanvullende technologie die we bieden om betrouwbare connectiviteit in dergelijke omgevingen te garanderen, bestaat uit repeaters om het signaalbereik te vergroten met een DAS-systeem (Distributed Antenna Systems). Dit biedt een oplossing wanneer slechte connectiviteit een probleem is. Het kan worden ingezet op de kleinste flatgebouwen tot de grootste productiegebouwen.

DAS-technologie versterkt ons digitale netwerk in gebouwen en ondergrondse ruimtes door de strategische plaatsing van antennes – meestal op daken. Dit verhoogt het signaal om de prestaties van het communicatieapparaat te verbeteren, zodat de gebruiker spraak- en gegevenscommunicatie kan verzenden en ontvangen.

Signaalbron: Het Distributed Antenna System distribueert het signaal van een van onze nabijgelegen masten. We hebben meer dan 400+ masten door heel Nederland en België.

Distributiesysteem: Het signaal wordt vervolgens verdeeld over het gebouw of de ondergrondse ruimte op een van de vier methoden. Actief, passief, digitaal en hybride (aanbevolen voor de grotere gebouwen). Hier bij Entropia richten we ons vooral op het inzetten van actief en passief omdat ze de beste infrastructuurintensieve oplossingen bieden.

Actief: Maakt gebruik van glasvezel- of ethernetkabels. Active DAS zet de radiofrequenties van de Entropia mast (signaalbron) om in een signaal voor distributie.

Passief: Maakt gebruik van coaxkabel, splitters, en koppelingen. Passieve DAS verdeelt het signaal binnen een gebouw of tunnel.

Hybride: Maakt gebruik van glasvezelkabels en coaxkabels. Het analoge radiofrequentiesignaal van de signaalbron wordt omgezet in een digitaal signaal voor distributie.

Digitale. Dit werkt volgens de Common Public Radio Interface waardoor een bandeenheid kan communiceren met de DAS-mastereenheid en door naar de externe eenheden zonder dat deze hoeft te worden omgezet in een analoge radiofrequentie-interface.

Op maat gemaakte in-door dekking verwijdert fysieke barrières

Entropia past hun uitgebreide digitale communicatie-ervaring toe om in-door dekkingssystemen te ontwerpen om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.

Het creëren en implementeren van aangepaste indoordekkingsystemen zorgt voor een optimale installatie om superieure prestaties te leveren. Afhankelijk van de locatie zorgen we ervoor dat al het personeel dat bedrijfskritieke communicatie nodig heeft, is uitgerust met de technologie om hen verbonden te houden met hun teams en hun controlekamer.

Als leiders in ons vakgebied zorgen wij voor de optimale radiodekkingsoplossing. Dit omvat het ontwerp, de engineering, de installatie en alle projectgerelateerde beheertaken. Daarnaast monitoren we de prestaties van het systeem om uw organisatie vooruit te helpen en uw medewerkers veilig te houden.

De signaalbron voor alle gedistribueerde antennesystemen is de belangrijkste factor. Omdat we ons eigen volledig beheerde gelicentieerde netwerk bezitten, kunnen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van de oorspronkelijke signaalbron garanderen voor volledige gemoedsrust.

Naadloze dekking – buiten uitbreiden binnenshuis Meer verfijnde dekking op basis van nauwkeurige enquêtes Vermindert alle dekking zwarte vlekken Dezelfde dekking bij minder RF-vermogen Radio noodfuncties blijven actief Man down en Lone workers blijven beschermd Spraak- en datacommunicatie Hoge snelheid en betrouwbaar
In building and underground communications
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly

  Hoe kunnen we helpen?