Geavanceerde systemen voor beveiligingspersoneel

Verbeterde veiligheid

De taken van een beveiligingsprofessional varieert. Sommige zijn hoog risico. Sommige worden alleen uitgevoerd. Sommige bevinden zich in zware omgevingen. Ongeacht de taak of locatie is een betrouwbare TETRA-Radio essentieel.

Entropia security communications

Kritische communicatie

voor een missiekritische dienst

Uw beveiligingsprofessionals zijn er om mensen, eigendommen en de wet te beschermen. Hun veiligheid moet voorop staan.

Het aantal organisaties dat we bedienen is jaar na jaar toegenomen. Dit is te wijten aan de groeiende behoefte om te beschermen: dreiging van terrorisme, aanvallen op prominente personen en hun eigendommen, agressie tegen regeringen en de verhoogde vraag om de menigte te beheersen. In een crisis moet snel actie worden ondernomen.

Wij leveren betrouwbare en robuuste communicatieoplossingen aan beveiligingspersoneel uit alle branches. Met name de horeca, vrije tijd en bedrijfssector hebben onze producten en diensten nodig om het grote publiek veilig te houden. We zijn er trots op dat we geavanceerde technologie bieden die helpt rampen te voorkomen.

Voor elke klant nemen we de tijd om hun unieke behoeften te begrijpen. Onze service is volledig flexibel en biedt vele functies. Het is voor ons hier bij Entropia belangrijk dat onze klanten niet betalen voor functionaliteiten die ze nooit zullen gebruiken, waardoor onze oplossingen kosteneffectief en geschikt zijn voor het doel.

Innovatieve technologie

om geavanceerde functionaliteiten te leveren

Het vlekkeloze netwerk en de robuuste apparatuur van Entropia stellen beveiligingsprofessionals in staat om elke keer snel te reageren op een incident.

Ons communicatiesysteem stelt een individu in staat om met één andere persoon of met een vooraf bepaalde groep met een druk op de knop te spreken. De radio's die wij leveren hebben een noodoproepfunctie, GPS-tracking, man down en Lone worker bescherming voor extra gemoedsrust.

Omdat uw beveiligingspersoneel overal kan worden toegewezen, bieden we apparatuur van de hoogste kwaliteit voor hun spraak- en datacommunicatie. De apparatuur die wij leveren is bestand tegen harde wind, water, stof en schokken. De geavanceerde technologie annuleert achtergrondgeluid en de gebruiker profiteert van de lange batterijduur.

We hebben ComBus Technologies opgericht om controlekamerfaciliteiten aan te bieden. Hierdoor kan het personeel contact opnemen met en real-time gegevens verzenden naar een centrale operator. Voor extra veiligheid kunnen uw professionals een spraakoproep uitvoeren waarbij een operator heimelijk luistert.

Ons volledig beheerde radionetwerk is gelicentieerd, wat betekent dat onbevoegd personeel geen toegang heeft tot uw spraak- of gegevenscommunicatie.

Entropia secure communications network


Entropia Butterfly
Entropia Butterfly
TETRA network data messagingEntropia Butterfly

Berichten worden gegarandeerd

afgeleverd

Ons netwerk is gebaseerd op TETRA-standaard. Als zodanig garandeert het dat alle berichten onmiddellijk en volledig aankomen.

Directe spraak- en datacommunicatie Betrouwbare en robuuste TETRA-Radio's Lange levensduur van de batterij Uitgebreide netwerkdekking GPS, Lone worker en man down functies Audio van hoge kwaliteit overal en altijd Coderings- en verificatiebeveiliging Maak verbinding met individu of gespreksgroep

  Hoe kunnen we helpen?