15.000+ Km2 KUST- EN OFFSHORECOMMUNICATIE

Duidelijkheid en controle

Offshore Wind is geïdentificeerd als een belangrijke bijdrage aan 's werelds post Covid economisch herstel. Entropia zet zich in om de verdere groei van deze groene energiebron te ondersteunen door de inzet van betrouwbare en effectieve kritische communicatie.

Kritieke spraak en data voor gebruikers om gevaren te elimineren

Entropia is er trots op deel uit te maken van de wereldwijde energieoplossing als specialisten in bedrijfskritische communicatie.

Alle offshore-activiteiten zijn uitdagend. Hier bij Entropia begrijpen we deze uitdagingen volledig, waardoor onze zeer ervaren digitale communicatieprofessionals zich kunnen concentreren op het leveren van de ultieme oplossingen. Windparken op zee worden blootgesteld aan extreem zware omgevingen: zeewater, harde wind, krachtige golven en extreme temperaturen. We zetten ons in om de meest veerkrachtige en betrouwbare communicatie te bieden om dit gevaarlijke maritieme landschap veiliger te maken voor personeel dat over zee of door de lucht aankomt.

De windparken die we ondersteunen, zoals bij alle offshore-activiteiten, vallen buiten het bereik van commerciële netwerkdekkingen. Als zodanig hebben we onze eigen nationale netwerken uitgebreid door ze te verbinden met TETRA-basisstations via onderzeese glasvezelkabels om betrouwbare, snelle en flexibele spraak- en datacommunicatie te bieden.

TETRA is de wereldwijde standaard voor digitale mobiele radio. Het werd ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende sectoren, waaronder de openbare veiligheid, het leger, overheden, olie en gas. De technologie levert audio van de hoogste kwaliteit in de zwaarste weersomstandigheden, heeft veiligheidsvoorzieningen zoals man down en lone worker en kan zout water verdragen.

We implementeren Push-to-Talk-radiosystemen op de offshore-platforms van onze klant, zodat gebruikers met één druk op de knop rechtstreeks met een andere gebruiker of een groep gebruikers kunnen praten. Als het nodig is, is er een noodoproepknop om de controlekamer en belangrijke personen te waarschuwen, zodat ze tijdkritische beslissingen kunnen nemen.

Omdat we een eigen netwerk hebben, hebben we optimale controle over de primaire bedrijfsprocessen om een onberispelijke connectiviteit en beschikbaarheid te garanderen. Directe duidelijke communicatie is de sleutel tot de veiligheid van onze klanten en door het netwerk te bezitten, kunnen we hen volledige veiligheid garanderen, omdat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben.

Entropia offshore radio and data systems
Entropia Butterfly
Dutch offshore communications
Entropia Butterfly

Uw externe werknemers verbinden met uw

controlekamer

Toezicht houden op real-time operaties is een essentiële rol voor offshore windcontrolekamers. Het personeel moet veilig worden gehouden en de prestaties van de turbines moeten worden gecontroleerd.

Entropia heeft het ComBus controlekamersysteem opgezet om haar klanten nog meer flexibiliteit te bieden. Deze applicatie kan worden geïnstalleerd op een TETRA-radio of een smartphone met behulp van breedbandnetwerken en WiFi.


Audio van hoge kwaliteit Individuele en groepsgesprekken Onbeperkte netwerkdekking Robuuste apparatuur met IP-classificatie Het volgen van het personeel Inzicht in controlekamer Veiligheidsvoorzieningen Missiekritische spraak en data Oproepopstelling in minder dan 300 ms Interoperabiliteit (4G, 5G, Lte)

  Hoe kunnen we helpen?