Impactvolle communicatie voor de nutssector

Volledige bescherming

Nutsbedrijven staan voor grote uitdagingen naarmate de eisen van klanten en het milieu verschuiven. Ze moeten efficiënte diensten leveren, hun distributienetwerken onderhouden, toezicht houden op beveiligingskwesties, reageren op klanten en het energieverbruik meten. Slimme communicatie is essentieel.

Entropia solutions for Utilities

Directe informatiestroom voor optimale ondersteuning

De communicatieoplossingen van Entropia ondersteunen de missie van de nutssector om responsiever, flexibeler, efficiënter, veiliger, groener en kostenefficiënter te worden.

We ondersteunen bedrijven in de sectoren elektriciteit, gas, drinkwater en transport door met hen samen te werken om onze diensten af te stemmen op hun behoeften. Veel van deze klanten profiteren van onze slimme meteroplossing om de efficiëntie van hun activiteiten te maximaliseren, waardoor het niet nodig is om personeel onnodig naar de site te sturen.

Als er een onderbreking is van een nutsservice, zijn het de klanten die lijden. Om de ultieme service te bieden en onmiddellijk op de fout te reageren, zijn directe en betrouwbare communicatie cruciaal, net als het begrijpen van de exacte locatie van de fout en het sleutelpersoneel dat het best in staat is om actie te ondernemen.

We bieden al meer dan 30 jaar missiekritische communicatie en zijn er trots op de veranderende behoeften van de nutssector te ondersteunen. Omdat we ons eigen volledig beheerde netwerk bezitten, geven we onze klanten volledige gemoedsrust dat de diensten die we hen aanbieden ononderbroken, snel en veilig zijn.

Flexibele communicatie
om de groei te waarborgen

We begrijpen dat de nutsbedrijven van vandaag unieke en complexe vereisten hebben om hen te helpen marktleider te blijven.

Veiligheid. We monitoren ons netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week om de beschikbaarheid te garanderen. De apparaten die wij aanbieden zijn robuust, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Tijd is van cruciaal belang wanneer een noodsituatie toeslaat, en we maken het onze missie om altijd een betrouwbare en voortdurende service te bieden.

Ondersteuning voor de controlekamer. Onze flexibele communicatieoplossingen stellen onze klanten in staat om volledige controle te krijgen over tijdkritieke situaties. Push-to-Talk mobiele apparaten bieden onze klanten in de nutssector de mogelijkheid om met één gebruiker of een speciale groep te praten met de mogelijkheid om locaties bij te houden.

We bieden ook controlekamerfaciliteiten via ComBus Technologies. Deze flexibele service kan volledig worden geïntegreerd met de bestaande software en mobiele telefoons van een klant. Operatoren in de controlekamer kunnen verbonden blijven door spraak- en datacommunicatie direct met elk apparaat naar individuen of groepen te verzenden, op elke locatie.

TETRA is de moderne standaard voor digitale private mobiele radio en publieke toegang mobiele radio. Als zodanig profiteren onze klanten van de flexibiliteit, veiligheid, gebruiksgemak en de hoge insteltijden. Ontwikkeld voor de meest veeleisende professionele klant, is het de keuze van de nutssector.

Communicatie voor ‘machine-to-machine’. Slimmere nutsnetwerken kunnen worden gerealiseerd door het gebruik van M2M-communicatie. Met deze service implementeren onze klanten een netwerkbrede bewakings- en besturingsinfrastructuur op afstand voor ultieme controle over hun bedrijfsprocessen.

We zijn hier om de nutssector te ondersteunen die hun communicatie toekomstbestendig maakt, zodat ze diensten van hoge kwaliteit kunnen blijven leveren.

Entropia solutions fo rwater utilities
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly
Entropia water utility customersEntropia Butterfly

Missiekritische diensten
die ervoor zorgen dat u kan leveren

Al onze klanten in de nutssector profiteren van de betrouwbaarheid van het Entropia-netwerk en deze functierijke diensten:

Optimale ondersteuning voor de mensen in het veld Bereikbaar via spraak overal in het servicegebied Grensoverschrijdende calamiteiten kunnen worden beheerd Toekomstbestendige oplossing Nationale dekking 24/7 ondersteuning OPEX-gebaseerde oplossing Softwareopties voor controlekamer

  Hoe kunnen we helpen?