Oplossingen gebouwd op innovatie en integriteit

Volledig situatiebewustzijn

Om ons heden veilig te stellen en een betere toekomst te creëren, moet onze wereld met elkaar verbonden zijn. Een betrouwbare informatiestroom is van cruciaal belang voor de evolutie van slimme organisaties en de groei van smart cities.

Uw operatoren mondiger maken om slimme beslissingen te nemen

Entropia heeft ComBus Technologies opgericht om uw controlekamerexploitanten de ultieme communicatieservice en flexibiliteit te bieden.

Meldkamers zijn essentieel voor hulpdiensten, nutsbedrijven en transportautoriteiten. Deze centrale hubs monitoren, interpreteren en geven voortdurend gegevens door om een soepele en veilige werking van de activiteiten van een organisatie te garanderen. Uitgerust met real-time gegevens geeft elke controlekamer een concurrentievoordeel omdat het de efficiëntie maximaliseert.

Onze ultieme ComBus controlekameroplossing biedt een vlekkeloze dekking en robuuste apparatuur die rijk is aan functionaliteiten om te garanderen dat bedrijfskritieke spraak- en datacommunicatie altijd de centralist bereikt. Dit stelt hen in staat om risico's te verminderen, kosten te minimaliseren, trends te voorspellen, verbeteringen te identificeren om snel beslissingen te kunnen nemen en leiden tot optimale resultaten.

Software op maat om aan uw specifieke behoeften te voldoen Installatie binnen uw bestaande controlekameromgeving Coderings- en verificatiebeveiliging Verenig al uw communicatiestromen Bestaande workflow- en veiligheidsapps ontworpen voor uw sector

Met een betrouwbare datastroom zijn onze klanten in staat om oplossingen te vinden voor de problemen van vandaag door de inzet van diverse en krachtige Internet of Things-toepassingen. Door onze geavanceerde technologie te implementeren, kunnen ze eenvoudiger, verbeteren, automatiseren, nieuwe ervaringen creëren en slimmere bewerkingen stimuleren.

Entropia control room solutions for communications

Entropia Butterfly
Entropia Butterfly
Entropia control room systems

Geef je missie een professionele

kritieke omgeving

De software van ComBus Technologies plaatst de 'controle' in uw controlekamer. Alle functionaliteiten met alle flexibiliteit.

We zijn uniek in onze branche omdat we ons eigen netwerk bezitten en het 24/7 monitoren, om een ongestoorde service en de voortdurende stroom van kritieke gegevens te garanderen. ComBus-klanten profiteren van deze betrouwbaarheid en onze 30 jaar digitale communicatie-expertise.

Sinds 1990 nemen wij het voortouw op het gebied van missie kritische communicatie in België en Nederland. Door samen te werken met ambitieuze klanten die zich voortdurend inzetten om bedrijfsprocessen te verbeteren, de veiligheid van het personeel te vergroten en slimmere oplossingen te ontwikkelen, heeft ons team van experts ongeëvenaarde kennis en ervaring opgedaan met het creëren van de ultieme communicatiesystemen die passen bij hun specifieke behoeften.

Onze passie voor kritische communicatie in combinatie met onze innovatieve geest en integriteit heeft ComBus Technologies geleerd hoe de wereld echt met elkaar te verbinden. Van mens tot mens. Apparaat met apparaat. Mens met apparaat. Transformeer uw controlekamer om te motiveren en te inspireren: ComBus Technologies levert geavanceerde technologie, de nieuwste Push-to-Talk-radiosystemen en IoT-toepassingen om onze toekomst te beschermen.

  Hoe kunnen we helpen?