Technologie voor slimme waterleveranciers

Verbinden, engageren en empoweren

De vooruitstrevende klanten van Entropia dringen aan op betrouwbare, betrouwbare en duidelijke gegevens om hun smart city-netwerken intelligent te beheren en hun klanten beter van dienst te zijn. Het implementeren van schaalbare communicatiesystemen met open architectuur die meegroeit met hun vooruitstrevende initiatieven en innovatie is de perfecte oplossing.

Baanbrekende mogelijkheden
om de kracht van
kennis te benutten

Onze klanten hebben twee topprioriteiten. De ene is om water te besparen, de andere om hun activa efficiënt te beheren.

Om onze klanten te ondersteunen hun doelen te bereiken om het waterverbruik te optimaliseren, ‘nutteloos’ water te verminderen en de kloof te dichten tussen het volume water dat ze leveren en de waterrekening die hun klanten ontvangen, zijn we toegewijd om hen te voorzien van betrouwbare IoT-communicatie. Om de oplossing te bieden, moeten we hun problemen begrijpen. Al onze watervoorzieningsklanten moeten waterverlies voorkomen door lekken, overloop van opslagtanks, diefstal, manipulatie en defecte apparatuur te kunnen detecteren.

Als zodanig blijven we onze inzetten op onze producten en diensten en zoeken ondernemende samenwerkingen. Inkomsten gegenereerd door deze bedrijven ondersteunen toekomstige initiatieven om onze wereld te revolutioneren en te voldoen aan de toenemende vraag van klanten. We voelen ons bevoorrecht om deel uit te maken van deze strategie om een gezondere, duurzamere planeet te helpen creëren. Als zodanig blijven we ons inzetten om de op onze producten en diensten en zoeken ondernemende samenwerkingen.

Monitoring smart water meters in the NetherlandsEntropia Butterfly
Entropia Butterfly
Permalog installations with Entropia

Distributielijnen bewaken

en lekken lokaliseren

Permalog® en akoestische sensoren stellen onze klanten in staat om snel en efficiënt lekken in hun netwerk te lokaliseren.

Het werkt op het principe van geluidsgolven om distributielijnen te bewaken. Mocht er een lek worden ontdekt, dan worden real-time data automatisch doorgestuurd naar de organisatie via ons betrouwbare communicatienetwerk. Deze gegevens worden gebruikt om waterdruk en lekken te prioriteren, beheren en optimaliseren.

Watermetingen en

apparatuurdiagnostiek

SmartPoint® modules zijn zendontvangers die gegevens uit het meterregister verzamelen en naar het verzamelapparaat verzenden met behulp van ons volledig beheerde digitale communicatienetwerk.

SmartPoint® modules collect measurements to provide optimum insight into usage patterns. Used to detect tampering, leaks, reverse flow and abnormalities. With true two-way communication capability, the device interacts over the Entropia critical data network, delivering immediate access to information without having to wait for walk-by or drive-by data collection. SmartPoint® modules verzamelen metingen om optimaal inzicht te geven in gebruikspatronen. Gebruikt om manipulatie, lekken, omgekeerde stroom en afwijkingen op te sporen. Met echte tweerichtingscommunicatiemogelijkheden communiceert het apparaat via het kritieke datanetwerk van Entropia en biedt het directe toegang tot informatie zonder te hoeven wachten op walk-by- of drive-by-gegevensverzameling.

Sensus smartpoint installation on Entropia
Entropia Butterfly
Flexnet installation using Entropia

Geautomatiseerde meters &

sensoren die gegevens leveren

FlexNet® maakt het mogelijk om ultrasnelle verzameling van gegevens via het Entropia-netwerk van vele eindpunten volledige zichtbaarheid en controle te bieden.

FlexNet® identificeert ‘nutteloos’ water, voert metingen op aanvraag uit, schakelt services op afstand in en uit, beheert en controleert toepassingen in bijna realtime en stuurt waarschuwingen naar sleutelpersoneel wanneer er een probleem optreedt.

Bedrijfskritische gegevens

waarop u kan vertrouwen

We onderhouden en monitoren ons eigen gelicentieerde radionetwerk voortdurend om te garanderen dat er geen verstoring is van de service die we leveren.

Iedereen hier bij Entropia, en in ons dochteronderneming, ComBus Technologies, zijn gepassioneerd over het vormgeven van de toekomst van communicatie en de positieve impact die het heeft op slimme organisaties en steden.


Flexibele implementatie dat past bij de behoeften van onze klanten Technologie die snel reageert op lekken en andere afwijkingen Automatiseert lekonderzoek om lekken te voorkomen Gegarandeerd geen effect op de watervoorziening aan de consument Ons netwerk penetreert een reeks moeilijk toegankelijke locaties
Entropia smart-water monitoring
Entropia Butterfly

  Hoe kunnen we helpen?