DATA SIM-KAARTEN VOOR PRIVÉ EN OPENBAAR GEBRUIK IN DE SECTOR

Ultieme breedband
overal verbinding

Entropia is trots om onafhankelijke breedbandconnectiviteit aan te bieden. Dankzij deze nieuwste oplossing zullen klanten genieten van een onberispelijke, betrouwbare dekking, ongeacht hun locatie. Deze breedbanddienst sluit naadloos aan op Entropia’s missiekritieke TETRA-netwerk dat door heel Nederland en Vlaanderen opereert.


Entropia systems work underground and in building

Foutloze netwerkconnectiviteit voor stressvrije communicatie

Onze multi-netwerk simkaarten maken automatisch verbinding met het sterkst beschikbare signaal en behouden de connectiviteit als een of meer carrier-netwerken uitvalt.

Entropia Mobile is ons assortiment spraak- en data-, data-only en machine-to-machine SIM-pakketten. De op maat gemaakte oplossingen verhogen de prestaties van alle private en publieke sectoren, inclusief de hulpdiensten. Onze multi-netwerk dataproducten worden onafhankelijk beheerd via ons eenvoudige beheerportaal.

We bieden een reeks scherp geprijsde simkaarten voor mobiele data, inclusief unieke producten, die u niet bij andere providers kunt kopen.

Een van onze meest populaire producten is onze ComBus Roaming-simkaart die wordt beheerd via ons gebruiksvriendelijke beheerportaal.

Opereert wereldwijd. We hebben roamingkosten volledig geëlimineerd. Databundels stellen Entropia-partners in staat oplossingen
         concurrerend te prijzen.
Privé-APN's voegen extra beveiliging toe door het openbare
         internet te vermijden.
SIM-kaarten maken automatisch verbinding met het sterkste
         beschikbare signaal.

De naadloze oplossing voor

overschakelen en upgraden

De innovatie en technologie die de Entropia multi-netwerk simkaart aandrijft, zorgt ervoor dat u altijd de controle behoudt.

Het doel van Entropia is dat mensen zich geen zorgen meer hoeven te maken over verlies van netwerkconnectiviteit. We leven in een wereld waar het van cruciaal belang is om direct contact te hebben met anderen. Betrouwbare netwerken zijn nodig om in contact te blijven met collega's, vrienden en familie, ze geven ons plezier en ze kunnen ook levens redden.

Om vlekkeloze connectiviteit mogelijk te maken, bieden Entropia's multi-netwerk simkaarten de optimale 4G-back-up in het geval van een storing in het primaire netwerk. Als een netwerk uitvalt, identificeren onze simkaarten onmiddellijk en automatisch welk netwerk het sterkste signaal heeft, afhankelijk van uw locatie en maken ze naadloos verbinding met u.

Nog een reden om te kiezen
de simkaart van Entropia is de kost.

Vanwege de manier waarop de simkaarten zijn ontworpen om te werken,
er zullen nooit roamingkosten zijn.
Entropia Butterfly
Entropia Butterfly

U helpen om

'ga digitaal'

De simkaarten van Entropia zijn geschikt voor iedereen en voor elke sector. En omdat deze oplossing ultieme connectiviteit biedt, zijn ze de perfecte keuze voor onze hulpdiensten.

Houd ambulancepersoneel verbonden met online informatie. Mobiele vingerafdruksystemen blijven altijd operationeel. Productieprocessen blijven naadloos. Retailactiviteiten blijven gestroomlijnd, kosteneffectief en ongestoord. Politieagenten hebben de mogelijkheid om gegevens op te
         nemen en live te streamen.

  Hoe kunnen we helpen?