Kritieke communicatieoplossingen
om toezicht en handhaving te verbeteren.

Het innovatieve Critical Cloud-verzendsysteem van ComBus en de geoptimaliseerde databasestructuur maken drukke openbare ruimtes veiliger.

Amsterdam is een bloeiende, drukke commerciële hoofdstad en de thuisbasis van de beste financiële centra in Europa. De stad trekt ook grote aantallen toeristen. Het is van groot belang dat alle bezoekers, bewoners en medewerkers te allen tijde veilig worden gehouden door de aanwezigheid van THOR beveiligers (Toezicht en Handhaving).

Updates van het bedrijfskritieke communicatiesysteem van ComBus zijn 's nachts met volledig succes geïmplementeerd. Deze nachtelijke updates vinden plaats in een tijd van lager gebruik en minder radioverkeer om (geplande) verstoring tot een minimum te beperken. Deze activiteit beveiligt de betrouwbaarheid van het systeem.

De diensten van ComBus zijn ontwikkeld om de unieke behoeften van hun klanten op de eerste plaats te zetten, evenals de groeiende behoeften van het grote publiek. De kritieke cloud dispatching oplossing verbindt eerstelijns personeel met hun controlekamer. De Push-to-Talk portofonie bieden niet alleen volledig situatiebewustzijn, ze zijn ook voorzien van functies om locaties te bepalen en beelden ter plaatse vast te leggen terwijl deze activiteiten zich ontvouwen. Er zijn ook ingebouwde noodfuncties om de veiligheidsagenten van de stad beter te beschermen, zoals mandown en loneworker functionaliteiten.

De robuustheid van deze betrouwbare communicatieapparatuur betekent dat ze overal kunnen werken en volledig worden ondersteund door meerdere redundantieniveaus en dit in de zwaarste omgevingen. Met deze bedrijfskritische communicatieoplossing ervaren beveiligingsfunctionarissen en operatoren van controlekamers een hoge bereikbaarheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, lage latentie, realtime operationele mogelijkheden, hoge beveiligingsniveaus, privé- en groepscommunicatie en de mogelijkheid om prioriteit te geven, met een gegarandeerde hoge kwaliteit van dienstverlening.

Aangezien de Entropia-groep een eigen volledig beheerd TETRA-netwerk heeft, kan het ComBus meldkamersysteem garanderen dat er geen verstoring van de dienst zal zijn en dat hun mobiele tweerichtingsradio's onmiddellijk verbinding zullen maken. Het netwerk biedt meerdere Push-to-Talk functionaliteiten, waaronder half- en full duplex, één-op-één, één-op-veel en veel-op-veel, met gegarandeerde verbinding.Get In Touch to book your no obligation trial