Missiekritische TETRA:
compromisloze communicatie

TETRA biedt een allesomvattende oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar betrouwbare, veilige en interoperabele communicatie voor missiekritische operaties.

Missiekritische TETRA:
compromisloze communicatie

TETRA biedt een allesomvattende oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar betrouwbare, veilige en interoperabele communicatie voor missiekritische operaties.

Missiekritische TETRA:
vakkundig ontworpen
om volledig flexibel te zijn

Met één druk op de knop kunnen gebruikers spraakcommunicatie tot stand brengen, vrijwel onmiddellijk met een individu of een groep.

Entropia's TETRA-systeem van 400+ masten bestrijkt een gebied van meer dan 72.000+ Km2 aan land in Vlaanderen, Brussel en landelijk in heel Nederland, met 15.000+ Km2 Belgische kust- en offshore-dekking. Onze systemen zijn ontworpen voor missiekritische toepassingen en bieden een uitstekende dekking en beschikbaarheid. Oproepen en gegevens zijn versleuteld, wat betekent dat gesprekken niet kunnen worden afgeluisterd door onbevoegd personeel en dat de technologie ook ruis wegfiltert. Om alle sleutelfiguren op de hoogte te houden van cruciale informatie en gewaarschuwd te worden voor een incident, kunnen binnen uw eigen wagenpark verschillende discussiegroepen worden opgericht - deze gespreksgroepen werken onafhankelijk van elkaar, zodat ze elkaar niet kunnen storen of horen, hoewel een gebruiker desgewenst naar meerdere gespreksgroepen tegelijk kan luisteren.


Met onze oplossing hebben gebruikers direct toegang tot noodfuncties. De portofoons hebben een noodoproepfunctie die met een druk op de knop kan worden geactiveerd.

Deze functie kan een vooraf bepaalde gespreksgroep openen, berichten verzenden of een stil alarm activeren - de functie is afhankelijk van de specifieke behoeften van de gebruiker. Bovendien kunnen voor elke gespreksgroep verschillende prioriteitsniveaus worden geprogrammeerd. Hierdoor kunnen leden van een groep met een hoger prioriteitsniveau een lopend gesprek onderbreken om een tijdkritisch bericht te melden. In combinatie met onze ComBus software kan de locatie van de radio's real-time op een centraal scherm worden weergegeven.


Bij het reageren op een ernstig incident is het van vitaal belang dat missiekritische gespreksopname beschikbaar is, zodat er een nauwkeurig overzicht is van wie wat heeft gezegd en wanneer.

Ons systeem bevat spraakopname die u de mogelijkheid geeft om kritieke situaties te analyseren om uw voortdurende verbetering te ondersteunen - deze applicatie maakt gebruik van de infrastructuur van Entropia en er is geen extra hardware nodig. We bieden ook een optie voor voorafgaande opname met verdere functies, zoals het documenteren van het tijdstip waarop de gesprekken plaatsvonden, het exporteren van de gesprekken voor archivering en het afspelen van de laatste gespreksburst - ook dit vereist geen extra hardware.
De evolutie van slimmere, supersnelle, versleutelde communicatie ligt in jouw handen. Neem de controle over tijdkritische situaties.

Ongeacht de locatie van uw werknemers, of het tijdstip van de dag of nacht, ons systeem pikt elke inactiviteit of beweging op en geeft een alarm voor vitale functies aan belangrijk personeel. De omgeving van de alleenwerker wordt gevolgd en hun locatie wordt doorgegeven aan de hulpdiensten. Onze man-down-alarmfunctie bewaakt de positie van de portofoon van de werknemer - dit actieve bewakingssysteem wordt geactiveerd wanneer het apparaat horizontaal blijft. In eerste instantie zal een telefoniste proberen de werknemer via het apparaat te bereiken, als er geen reactie komt zal er alarm geslagen worden voor onmiddellijke actie.


Beschikbare gebruikersfuncties:

Snelle gespreksconfiguratie (milliseconden)
Prioriteitsmodi
Hoogste niveaus van end-to-end-encryptie
Privé één-op-één-gesprekken
Groepsgesprekken en dynamische groepen
Noodpreventie en prioriteiten
Tijdelijke groepen
Sms-bericht in vrije vorm
Bidirectionele statusberichten
Ambiance luisteren
Oproep uitzenden (één-op-één) & (veel)
Authenticatie van radiogebruikers
Gateways naar PSTN/PABX/dispatcher & LTE
Apps, waaronder Man Down & Lone worker
Volgen van personeel en bedrijfsmiddelen (GPS) (BLE)

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Vergelijk het verschil tussen onze serviceklasse Business Critical en serviceklasse Mission Critical.

De evolutie van

slimmere versleutelde,
missiekritische spraak- en datacommunicatie

Onze missiekritische spraak- en datacommunicatieoplossingen kunnen volledig worden afgestemd op de openbare veiligheidstaken, zelfs voor degenen die in de zwaarste omgevingen werken.

In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. Wij garanderen dat radiocommunicatie tussen personen en meldkamers op elk apparaat alleen wordt vergrendeld voor geautoriseerde gebruikers.


De kracht om te leveren: Uniek binnen de communicatie-industrie, we beheren ons eigen netwerk volledig om een ononderbroken service te garanderen.

Het verzamelen van data
De kracht om te transformeren

Entropia loopt voorop in het ontwerpen van innovatieve technologie om alles, overal en altijd met elkaar te verbinden. combineert geavanceerde sensoren met vlekkeloze draadloze verbindingen.

Real-time kritische gegevensoverdracht verbetert de bedrijfsinformatie, zorgt voor efficiëntie, optimaliseert het energieverbruik en zorgt uiteindelijk voor een schonere, duurzamere toekomst voor iedereen. Het stelt elke organisatie uit alle sectoren in staat om volledig zicht te krijgen op hun activiteiten en prestaties. Met IoT en telemetrie zijn er geen grenzen.


Geschat wordt dat tegen 2025 75 miljard IoT-objecten telemetrie zullen gebruiken om gegevens te communiceren.

Elke seconde worden er honderden apparaten aangesloten. Vooruitstrevende organisaties omarmen deze technologische vooruitgang om een betere klantenservice te bieden, kosten en verspilling te verminderen, beter te managen en hun concurrentie voor te blijven. De kennis die IoT en telemetrie opleveren, heeft echt de kracht om een betere toekomst vorm te geven.Telemetrie: het op
afstand verzenden van uw slimme gegevens

Telemetrie verzendt deze gegevens om organisaties en hun meldkamers te voorzien van deze real-time informatie. ComBus zorgt voor de betrouwbare connectiviteit van elk object en apparaat.

Telemetriegegevens zijn essentieel voor organisaties om hun klantervaringen te verbeteren, de beveiliging te bewaken, fouten te identificeren en toezicht te houden op de prestaties. Dit geautomatiseerde communicatiesysteem verzamelt real-time gegevens op afstand en verzendt deze elektronisch voor monitoring.

De software van Entropia en ComBus Technologies biedt optimale controle over uw primaire bedrijfsprocessen, zodat u snel kunt beoordelen, reageren en belangrijke beslissingen kunt nemen. Slimme telemetriegegevens kunnen worden verwerkt vanaf elke locatie die wordt gedekt door ons eigen betrouwbare netwerk.


Elektrische distributie
Waternetwerken
Gasdistributienetten
Stadsverwarmingsnetten
Pijpleidingen
Havens en luchthavens
Gedistribueerde sensornetwerken
Straatverlichting
Industrie
Speciale toepassingen


Door de inzet van Entropia's volledig beheerde TETRA-netwerk is uw continue stroom van intelligente gegevens gegarandeerd.

Entropia levert baanbrekende mogelijkheden om de kracht van kennis te benutten. Dit stelt organisaties in staat om trends te voorspellen, fouten te identificeren, de beveiliging te bewaken, betere beslissingen te nemen, effectief te reageren op situaties en meer. Entropia is toegewijd om te inspireren en te innoveren door de ontwikkeling van geavanceerde technologie. De betrouwbare overdracht van uw gegevens vanaf elke externe locatie zorgt voor optimale controle over uw primaire bedrijfsprocessen.Korte gegevens: Tijdkritische
berichten afleveren

De short data service van Entropia biedt onze klanten een betrouwbare, efficiënte methode om informatie te delen.

Onze veerkrachtige en veilige TETRA SDS biedt volledige flexibiliteit en kan worden gebruikt om statusberichten te verzenden tussen twee of meer mobiele radio's en tussen een mobiele radio en een meldkamercoördinator, om de operationele efficiëntie te verhogen. Wanneer een apparaat een GPS-ontvanger bevat, kan deze service worden gebruikt voor het volgen van voertuigen, personeel en objecten.


Individuele berichten
Groepsberichten
Maximaal 2048 bit
Uitzendingen


Packet Data:
De garantie

Packet data maakt netwerken efficiënter. Het zorgt ervoor dat alle informatie de meest efficiënte route neemt.

Wanneer gegevens van het ene apparaat naar het andere worden verzonden, worden ze opgesplitst in 'pakketten' (communicatie-eenheden via een digitaal netwerk) en weer samengevoegd wanneer ze hun bestemming bereiken.

Als het netwerk een mogelijke vertraging detecteert, zal het automatisch het pakket om het probleem heen leiden, zodat de informatie onmiddellijk en volledig aankomt.


Beheer van de workflow
Taak & Operaties
Controle en bewaking
Alarmsystemen
Controle van de omgeving
Portfolio
Een slimme toekomst: innovatief en schaalbaar kritisch IoT

Het slimme beheer van watersystemen en de distributie ervan verbetert de klantervaring, optimaliseert het waterverbruik, stimuleert duurzaamheid, verhoogt de effectiviteit van datagestuurde besluitvorming en helpt uiteindelijk om een groenere, slimmere toekomst te creëren.

Portfolio
Real-time gegevens om de prestaties te verbeteren

Door de inzet van Entropia's volledig beheerde TETRA-netwerk is uw continue stroom van intelligente gegevens gegarandeerd, waardoor u honderden variabelen op elk object op elke locatie kunt meten, inclusief zicht, geluid, beweging, luchtstroom, vloeistofniveaus, vocht, elektrische stromen, positie en snelheid.

Ultieme cloudverzending

Iedereen overal met elkaar verbinden om de efficiëntie te maximaliseren

Ontketen innovatie en geef uw missiekritische en missiekritische omgeving een boost. De ultieme controlekamer heeft betrouwbare tweerichtingscommunicatie nodig, de mogelijkheid om al het personeel en alle bedrijfsmiddelen te lokaliseren en realtime gegevens ter plaatse.

Om eerstelijnspersoneel dat het meeste risico loopt te beschermen, moeten ze worden uitgerust met een robuust systeem met onmiddellijke noodfuncties. Door de onmiddellijke gegevensstroom te garanderen, kunnen uw meldkameroperators risico's identificeren voordat ze in situaties veranderen en snel reageren op incidenten om eerstelijnspersoneel en leden van het grote publiek veilig te houden.


Communicatie in gebouwen en ondergronds om de prestaties van uw personeel te verbeteren

Door de betrouwbaarheid van de portofoon van uw werknemers te garanderen, verhoogt u zowel hun efficiëntie als hun veiligheid.

Onze portofoons zijn robuust genoeg om in de zwaarste omgevingen te werken. En wanneer ze worden versterkt met de aanvullende technologie van Entropia om hun signaalbereik te vergroten, worden ze de ultieme communicatieoplossing. In bepaalde situaties heeft u mogelijk extra signaalvermogen nodig. Als uw werknemers bijvoorbeeld werken in havens omringd door industriële infrastructuur of een ondergrondse ruimte bewaken, kunnen de dikke bouwmaterialen (meestal betonnen of stalen muren) als barrière fungeren en het signaal blokkeren. Dit zal vrijwel zeker de communicatie vertragen en in sommige gevallen voorkomen dat de gebruiker informatie volledig verzendt en ontvangt.


De aanvullende technologie die we leveren om betrouwbare connectiviteit in dergelijke omgevingen te garanderen, bestaat uit repeaters om het signaalbereik te vergroten met DAS (Distributed Antenna Systems) Dit biedt een oplossing wanneer slechte connectiviteit een probleem is. Het kan worden ingezet in de kleinste flatgebouwen of in een diepe mijn in de grootste productiegebouwen.

DAS-technologie versterkt ons digitale netwerk in gebouwen en ondergrondse ruimtes door de strategische plaatsing van antennes - meestal op daken. Dit versterkt het signaal om de prestaties van het communicatieapparaat te verbeteren, waardoor de gebruiker spraak- en datacommunicatie kan verzenden en ontvangen.


Het Distributed Antenna System verdeelt het signaal van een van onze masten in de buurt. We hebben meer dan 400 masten verspreid over heel Vlaanderen, Nederland en België.

Gebruikmakend van onze bewezen staat van dienst op het gebied van digitale communicatieoplossingen, ontwerpt en implementeert Entropia op maat gemaakte in-door-dekkingssystemen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.

Het creëren en implementeren van op maat gemaakte in-door-dekkingssystemen zorgt voor een optimale installatie om superieure prestaties te leveren. Afhankelijk van de locatie zorgen we ervoor dat al het personeel dat missiekritische communicatie nodig heeft, is uitgerust met de technologie om hen verbonden te houden met hun teams en hun controlekamer.

Als leiders in ons vakgebied bieden wij de optimale oplossing voor radiodekking. Dit omvat het ontwerp, de engineering, de installatie en alle projectgerelateerde managementtaken. Daarnaast monitoren we de prestaties van het systeem om uw organisatie vooruit te helpen en uw medewerkers veilig te houden.

De signaalbron voor alle gedistribueerde antennesystemen is de belangrijkste factor. Omdat we eigenaar zijn van ons eigen volledig beheerde gelicentieerde netwerk, kunnen we de kwaliteit en betrouwbaarheid van de originele signaalbron garanderen voor volledige gemoedsrust.


Dekking – buiten en binnen
Verfijnde dekking op basis van nauwkeurige enquêtes
Vermindert alle zwarte vlekken in de dekking
Dezelfde dekking met minder RF-vermogen
Draadloze noodfuncties blijven actief
Alleenwerkers blijven beschermd
Hoge snelheid en betrouwbaar
Customised in-door coverage from Entropia removes physical barriers
Aangepaste dekking binnen neemt fysieke barrières weg

Entropia garandeert een snelle, vlekkeloze dekking, ongeacht de locatie van de gebruiker, onze innovatieve draadloze technologie in het gebouw heeft de kracht om iedereen verbonden te houden.

Entropia deliver Real time data to improve performance
Real-time gegevens om de prestaties te verbeteren

Door de betrouwbaarheid van de portofoon van uw werknemers te garanderen, verhoogt u zowel hun efficiëntie als hun veiligheid met actieve functies zoals Man down en bescherming van eenzame werknemers.


Missiekritische TETRA

Abonnementen

Empowerment van elke sector

Entropia Mission Critical Subscriptions: op maat gemaakte oplossingen voor topprestaties.

Entropia biedt bedrijven in alle sectoren een reeks missiekritische abonnementen die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Ons abonnementsmodel biedt vier verschillende pakketten, die elk een toenemend niveau van functionaliteit bieden. Hierdoor kunt u het abonnement selecteren dat perfect aansluit bij uw operationele vereisten, zodat u profiteert van de meest relevante functies zonder onnodige kosten.

Entropia-abonnementen bieden de flexibiliteit om te worden aangeschaft met of zonder radioapparatuur voor TETRA-abonnees. TETRA-technologie biedt een veilig en betrouwbaar communicatieplatform, ideaal voor missiekritische toepassingen.

Technologie om de efficiëntie te stroomlijnen, de veiligheid te verhogen en het milieu beter te beschermen

Door alle technologieën die nu voor ons beschikbaar zijn te omarmen en manieren te onderzoeken om ze te optimaliseren, kunnen we mensen te allen tijde samenbrengen zonder compromissen.

We zetten ons in om supersnelle, betrouwbare communicatie en data te leveren voor een betere wereld. Onze innovaties verbinden individuen, meldkamers en groepen mensen om levens te beschermen. En door middel van monitoringmogelijkheden ondersteunen we ook een groenere planeet. In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. Wij garanderen dat radiocommunicatie tussen personen en meldkamers op elk apparaat alleen wordt vergrendeld voor geautoriseerde gebruikers.


Uitgebreide TETRA-oplossingen

Ontdek ons assortiment radio's en accessoires

Als toonaangevende leverancier van TETRA-communicatieoplossingen bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige TETRA-radio's en accessoires om uw team uit te rusten voor succes.

Bij Entropia begrijpen we de kritieke aard van naadloze en veilige communicatie in missiekritische omgevingen. Daarom bieden we een robuust portfolio van hoogwaardige TETRA-radio's en accessoires, ontworpen om uw team te versterken en uw activiteiten te optimaliseren.


Samenwerken met u:
Vrijblijvende demonstratie

Entropia biedt een uitgebreide reeks communicatieoplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te versterken en uw activiteiten te stroomlijnen. Wij nodigen u uit om de voordelen uit de eerste hand te ervaren door middel van onze vrijblijvende demonstratie.

Tijdens de demonstratie demonstreren we de innovatieve apparaten en functionaliteiten van Entropia die specifiek zijn afgestemd op de eisen van uw bedrijf. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in hoe onze oplossingen uw bedrijfsprocessen en personeel rechtstreeks ten goede kunnen komen.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u het meeste uit het aanbod van Entropia haalt. We leiden u door de functionaliteiten en beantwoorden al uw vragen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek hoe de innovatieve communicatieoplossingen van Entropia een revolutie teweeg kunnen brengen in uw bedrijfsvoering.


Entropia Connecting everyone anywhere to maximise efficiencies

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Om het gemakkelijker te maken om onze definities van service te begrijpen, hebben we deze eenvoudige uitlegsectie samengesteld. Maar eerst een introductie van ons bedrijf.

Entropia levert TETRA- en breedbandtweerichtingsspraak- en datacommunicatiediensten. Entropia's ComBus en Combonet bieden samen een catalogus van cloudgebaseerde apps die mensen en belangrijke apparatuur met elkaar verbinden via alle technologieën en netwerken.


Mission critical is de essentiële communicatiedienstverlening voor blauwlicht operaties, waaronder politie, brandweer, ambulance, beveiliging en de nutssector. Al deze organisaties stellen hoge eisen aan de communicatie.

Mission Critical levert directe gespreksinstellingen en directe databerichten, beide met een garantie van meer dan 99,999% voor het instellen van oproepen, zelfs als de infrastructuur van de provider overbelast is. Dit is onze definitie van mission critical, en een belofte waar we ons aan houden.

Om dit serviceniveau te bereiken, moet de netwerkexploitant zorgen voor absolute continuïteit van middelen en connectiviteit voor een vooraf bepaald werkgebied. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.

De TETRA-infrastructuur is volledig eigendom van, wordt gecontroleerd en beheerd door Entropia, wat betekent dat de continuïteit van de middelen over de ganse keten kan worden gegarandeerd. Entropia heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spraak- en datanetwerken. TETRA is vandaag de dag nog steeds de meest populaire en betrouwbare keuze voor missiekritische diensten over de hele wereld.

Ja, maar om deze breedbanddienst als missiekritisch te classificeren, moeten de end-to-end dienst en infrastructuur een particulier netwerk zijn waarbij alle middelen worden gecontroleerd en beheerd door Entropia of door de organisatie die de dienst gebruikt. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.

Nee, we classificeren het niet als missiekritisch, dit komt omdat we partnernetwerken gebruiken in meer dan 176 landen die toegang hebben tot 500+ tier 1-netwerken om connectiviteit te bieden.

Onze voorzieningen zijn afhankelijk van de netwerken van onze servicepartners om connectiviteit te bieden die de service als Business Grade classificeert. Business Grade Communicatie biedt nog steeds een hoge servicegraad die geschikt is voor veel organisaties, maar met minder nadruk op het beschermen en redden van levens.

Ja, de catalogus van ComBus-toepassingen kan op beide netwerkniveaus worden gebruikt. Alleen het netwerk waarop ze werken, kan bepalen of het gebruik missiekritisch of bedrijfskritisch is. ComBus als zodanig is altijd missiekritisch.