Entropia & TETRA: de standaard voor missiekritische communicatie

Entropia loopt voorop op het gebied van communicatie-infrastructuur
en datadiensten, wij zijn de mensen achter de schermen
die verbindingen tot stand brengen.

Entropia & TETRA: de standaard voor missiekritische communicatie

Entropia loopt voorop op het gebied van communicatie-infrastructuur
en datadiensten, wij zijn de mensen achter de schermen
die verbindingen tot stand brengen.

Mission Critical-oplossingen
ontworpen voor alle situaties

Entropia's TETRA en Hybrid TETRA / Broadband tweeweg spraak- en datasystemen zijn speciaal ontworpen om de professionele gebruiker een optimale service te bieden.

Entropia exploiteert onafhankelijk een eigen spraak- en datanetwerk van meer dan 400+ masten met een oppervlakte van meer dan 72.000+ Km2 aan land in Vlaanderen, Brussel en landelijk in heel Nederland met 15.000+ Km2 Belgische kust- en offshore-dekking.

Door de unieke behoeften van onze klanten voorop te stellen, kunnen onze kritieke spraak- en datacommunicatieoplossingen volledig worden afgestemd op hun behoeften, zelfs degenen die in de zwaarste omgevingen werken. De robuustheid van onze apparaten kan overal betrouwbaar worden gebruikt en wordt volledig ondersteund door meerdere redundantieniveaus, waaronder backhaul in particulier bezit en hybride oplossingen die TETRA- en breedband LTE-connectiviteit bieden.


Omdat we ons eigen volledig beheerde TETRA-netwerk hebben, kunnen we garanderen dat er geen onderbreking van de service zal zijn en dat onze mobiele portofoons onmiddellijk verbinding zullen maken.

Onze goedgekeurde TETRA en Hybrid TETRA / Broadband portofoons zijn bestand tegen schokken en alle ongunstige weersomstandigheden. Ze hebben ook standaard geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie om ervoor te zorgen dat de gebruiker heldere communicatie kan verzenden en ontvangen in de meest luidruchtige omstandigheden. Voor extra bescherming zijn ze stof- en waterbestendig.

TETRA is een zuivere digitale tweerichtingscommunicatiestandaard die is gespecificeerd door het European Standards Institute (ETSI). Dit zorgt voor interoperabiliteit tussen elk model terminal dat op een TETRA-netwerk kan werken. Entropia biedt ook een reeks apparaten die hybride werken, waardoor TETRA en toegang tot breedband LTE-netwerken mogelijk zijn, waardoor naadloze werking en geavanceerde functies mogelijk zijn.


Entropia blijft innoveren om altijd een vlekkeloos netwerk te leveren voor gegarandeerde beschikbaarheid, en de meest robuuste apparaten en accessoires op de markt, waaronder hybride oplossingen voor TETRA en breedband.
Portfolio
Entropia staat garant voor beschikbaarheid en kwaliteit

Ons eigen tweerichtingsspraak- en datanetwerk van meer dan 400 masten wordt voortdurend gemonitord voor uw volledige gemoedsrust. We investeren, bouwen, onderhouden en repareren. Hierdoor kunnen onze klanten zich puur richten op hun core business.

Portfolio

Klik (+) om in te zoomen op onze 400+ mastsites

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Vergelijk het verschil tussen onze serviceklasse Business Critical en serviceklasse Mission Critical.

De evolutie van slimmere

versleutelde, missiekritische
spraak- en datacommunicatie

Onze missiekritische spraak- en datacommunicatieoplossingen kunnen volledig worden afgestemd op de openbare veiligheidstaken, zelfs voor degenen die in de zwaarste omgevingen werken.

In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. Wij garanderen dat radiocommunicatie tussen personen en meldkamers op elk apparaat alleen wordt vergrendeld voor geautoriseerde gebruikers.


De kracht om te leveren: Uniek binnen de communicatie-industrie, we beheren ons eigen netwerk volledig om een ononderbroken service te garanderen.

Onmiddellijke, veilige en
schaalbare missiekritische gegevens

Kritieke gegevens zijn cruciaal voor de organisaties van vandaag om weloverwogen beslissingen te nemen, trends te voorspellen, te anticiperen op problemen, kansen te maximaliseren en te blijven innoveren.

Het missiekritische datacommunicatiesysteem van Entropia biedt de technologie om business intelligence te verbeteren. De real-time gegevensoverdracht van het systeem zorgt voor de ultieme controle om de efficiëntie te maximaliseren, het energieverbruik te verminderen en de veiligheid te garanderen voor een betere en schonere toekomst.

Entropia is actief in het leveren van communicatie op utiliteitsniveau met speciale gegevens. Dit netwerk biedt snelle, betrouwbare gegevens op ons volledig beheerde, veilige communicatiesysteem voor kritieke nationale infrastructuur.

Toegewijd aan het ondersteunen van de nutsbedrijven, beveiliging, hulpdiensten, transport en horeca, en hun doelen om slimmer en veiliger te werken, garandeert ons slimme meteraanbod de onmiddellijke stroom van kritieke gegevens. Dit geeft je ultieme controle. Om al uw apparaten te verbinden, te beheren en te bewaken.


Wij bezitten en exploiteren het premium M2M Mobitex-netwerk; het eerste baanbrekende draadloze netwerk voor mobiele data in de Benelux. Ons netwerk maakt gebruik van een gelicentieerd radiospectrum, we garanderen dat het wettelijk beschermd is tegen interferentie, waardoor het veiliger is dan GPRS, LoRa en 4G.

Met gelicentieerde frequenties ervaart de klant geen verborgen kosten en wordt deze niet in rekening gebracht op basis van verkeersvolume. De kwaliteit van FlexNet verandert niet en werkt even goed in landelijke als stedelijke ruimtes, dunbevolkte of dichtbevolkte gebieden, woningen of commercieel vastgoed, en de eindpunten kunnen zich diep in gebouwen, ondergronds of in hoogbouw bevinden.


Alles met elkaar verbinden. Ergens. Ons systeem biedt organisaties een concurrentievoordeel door het veilig en betrouwbaar verzenden en ontvangen van real-time kritieke gegevens.

Het Entropia-netwerk is een door de industrie gerespecteerd communicatiesysteem dat is opgezet om missiekritische IoT te ondersteunen. Het aanbod van slimme meters is ontworpen om flexibel te zijn om te voldoen aan de individuele businesscase en vereisten van een klant. Entropia biedt snelle, betrouwbare, schaalbare en veilige gegevens via langeafstandsradio en is geoptimaliseerd voor slimme meters en smart grid-toepassingen. Om ervoor te zorgen dat slimme meters effectief en in realtime gegevens verzenden en ontvangen, moet het communicatienetwerk waarop ze vertrouwen foutloos zijn. Werkend op het speciale radiospectrum van Entropia, ervaren de klanten van FlexNet deze exclusieve voordelen:Wettelijk beschermd tegen interferentie:
u krijgt 100% controle over alle ontvangen en verzonden gegevensoverdrachten..

Garandeert een veilige overdracht van kritieke gegevens:
De end-to-end versleuteling van de applicatielaag houdt alle gegevens veilig.

Het is ontworpen om te integreren met uw bestaande infrastructuur:
Dit stelt onze klanten in staat om hun eigen aanpasbare applicaties te creëren.

Hoogste zendvermogen en bereik:
Onze basisstations en tweeweg eindpunten zenden tot tientallen watts uit.

Ontworpen voor hoge service level agreements:
Het netwerk behaalt regelmatig meer dan 99% prestaties op afstanden tot 5 km in stedelijke gebieden en 20 km in landelijke gebieden.

Verbetert de operationele efficiëntie:
Door volledige controle te bieden, kunt u problemen onmiddellijk identificeren, zoals sabotage, lekken, uitval, enz.

Voldoen aan de huidige eisen voor

betrouwbare dekking en signaal
Ingebouwde oplossing


Entropia past hun uitgebreide ervaring op het gebied van digitale communicatie toe om indoor-dekkingssystemen te ontwerpen om aan de specifieke behoeften van hun klanten te voldoen.

Entropia garandeert een snelle, vlekkeloze dekking, ongeacht de locatie van de gebruiker. Van een trappenhuis op kantoor tot een ondergrondse tunnel, onze innovatieve draadloze technologie in het gebouw heeft de kracht om iedereen verbonden te houden.


De aanvullende technologie die we leveren om betrouwbare connectiviteit in dergelijke omgevingen te garanderen, bestaat uit repeaters om het signaalbereik te vergroten met DAS (Distributed Antenna Systems).

Technologie om de efficiëntie te stroomlijnen, de veiligheid te verhogen en het milieu beter te beschermen

Door alle technologieën die nu voor ons beschikbaar zijn te omarmen en manieren te onderzoeken om ze te optimaliseren, kunnen we mensen te allen tijde samenbrengen zonder compromissen.

We zetten ons in om supersnelle, betrouwbare communicatie en data te leveren voor een betere wereld. Onze innovaties verbinden individuen, meldkamers en groepen mensen om levens te beschermen. En door middel van monitoringmogelijkheden ondersteunen we ook een groenere planeet. In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. Wij garanderen dat radiocommunicatie tussen personen en meldkamers op elk apparaat alleen wordt vergrendeld voor geautoriseerde gebruikers.Mission Critical

TETRA-abonnementen

die elke sector meer mogelijkheden bieden

Onze abonnementen zijn beschikbaar in vier pakketten met toenemende functionaliteit.

Entropia mission critical-abonnementen kunnen worden gekocht met of zonder radioapparatuur voor TETRA-abonnees. U kunt kiezen voor een LAN met een lokaal abonnement (op uw bedrijfsterrein) of een WAN met een wide-area abonnement. Op basis van functievereisten.

Aan de slag:
Vrijblijvende demonstratie

Entropia offers a comprehensive suite of communication solutions designed to empower your business and streamline operations. We invite you to experience the benefits firsthand through our no-obligation demonstration. Entropia biedt een uitgebreide reeks communicatieoplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te versterken en uw activiteiten te stroomlijnen. Wij nodigen u uit om de voordelen uit de eerste hand te ervaren door middel van onze vrijblijvende demonstratie.

Tijdens de demonstratie demonstreren we de innovatieve apparaten en functionaliteiten van Entropia die specifiek zijn afgestemd op de eisen van uw bedrijf. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in hoe onze oplossingen uw bedrijfsprocessen en personeel rechtstreeks ten goede kunnen komen.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u het meeste uit het aanbod van Entropia haalt. We leiden u door de functionaliteiten en beantwoorden al uw vragen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek hoe de innovatieve communicatieoplossingen van Entropia een revolutie teweeg kunnen brengen in uw bedrijfsvoering.
about-img

Uitgebreide TETRA-oplossingen

Ontdek ons assortiment radio's en accessoires

Als toonaangevende leverancier van TETRA-communicatieoplossingen bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige TETRA-radio's en accessoires om uw team uit te rusten voor succes.

Bij Entropia begrijpen we de kritieke aard van naadloze en veilige communicatie in missiekritische omgevingen. Daarom bieden we een robuust portfolio van hoogwaardige TETRA-radio's en accessoires, ontworpen om uw team te versterken en uw activiteiten te optimaliseren.


Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Om het gemakkelijker te maken om onze definities van service te begrijpen, hebben we deze eenvoudige uitlegsectie samengesteld. Maar eerst een introductie van ons bedrijf.

Entropia levert TETRA- en breedbandtweerichtingsspraak- en datacommunicatiediensten. Entropia's ComBus en Combonet bieden samen een catalogus van cloudgebaseerde apps die mensen en belangrijke apparatuur met elkaar verbinden via alle technologieën en netwerken.


Mission critical is de essentiële communicatiedienstverlening voor blauwlicht operaties, waaronder politie, brandweer, ambulance, beveiliging en de nutssector. Al deze organisaties stellen hoge eisen aan de communicatie.

Mission Critical levert directe gespreksinstellingen en directe databerichten, beide met een garantie van meer dan 99,999% voor het instellen van oproepen, zelfs als de infrastructuur van de provider overbelast is. Dit is onze definitie van mission critical, en een belofte waar we ons aan houden.

Om dit serviceniveau te bereiken, moet de netwerkexploitant zorgen voor absolute continuïteit van middelen en connectiviteit voor een vooraf bepaald werkgebied. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.

De TETRA-infrastructuur is volledig eigendom van, wordt gecontroleerd en beheerd door Entropia, wat betekent dat de continuïteit van de middelen over de ganse keten kan worden gegarandeerd. Entropia heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spraak- en datanetwerken. TETRA is vandaag de dag nog steeds de meest populaire en betrouwbare keuze voor missiekritische diensten over de hele wereld.

Ja, maar om deze breedbanddienst als missiekritisch te classificeren, moeten de end-to-end dienst en infrastructuur een particulier netwerk zijn waarbij alle middelen worden gecontroleerd en beheerd door Entropia of door de organisatie die de dienst gebruikt. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.

Nee, we classificeren het niet als missiekritisch, dit komt omdat we partnernetwerken gebruiken in meer dan 176 landen die toegang hebben tot 500+ tier 1-netwerken om connectiviteit te bieden.

Onze voorzieningen zijn afhankelijk van de netwerken van onze servicepartners om connectiviteit te bieden die de service als Business Grade classificeert. Business Grade Communicatie biedt nog steeds een hoge servicegraad die geschikt is voor veel organisaties, maar met minder nadruk op het beschermen en redden van levens.

Ja, de catalogus van ComBus-toepassingen kan op beide netwerkniveaus worden gebruikt. Alleen het netwerk waarop ze werken, kan bepalen of het gebruik missiekritisch of bedrijfskritisch is. ComBus als zodanig is altijd missiekritisch.