Real-time kritieke respons

We zijn er trots op de hulpdiensten te ondersteunen en zetten ons in om hen de ultieme uniforme oplossingen te bieden. Robuuste apparaten, IoT-toepassingen en een betrouwbaar digitaal radionetwerk.

Real-time kritieke respons

We zijn er trots op de hulpdiensten te ondersteunen en zetten ons in om hen de ultieme uniforme oplossingen te bieden. Robuuste apparaten, IoT-toepassingen en een betrouwbaar digitaal radionetwerk.

Verbeterde communicatie
om de overleving van de patiënt te verbeteren

De technologie van Entropia loopt voorop in de technologische revolutie van de hulpdiensten: het versterken van de efficiëntie, het verbeteren van de patiëntervaring en het empoweren van het personeel.

We zijn er trots op dat we de hulpdiensten in België en Nederland ondersteunen en ernaar streven hen de ultieme communicatieoplossingen te bieden. Ambulancepersoneel staat onder ongelooflijke druk om snelle beslissingen te nemen, en uitgerust zijn met robuuste communicatieapparatuur en een betrouwbaar radionetwerk is absoluut noodzakelijk in tijdkritieke situaties.

De ambulancedienst vertrouwt al enkele jaren op Entropia als hun unified communications-provider. De dienst heeft tientallen voertuigen ter beschikking en is daarmee de grootste ziekenvervoerdienst in de regio. Ze benaderden ons in eerste instantie omdat ze moesten afstappen van het gebruik van een analoog netwerk dat te lijden had onder congestie en slechte connectiviteit.

"We vertrouwen op directe spraak- en datacommunicatie. Het TETRA-netwerk van Entropia zorgt ervoor dat al het sleutelpersoneel te allen tijde verbonden is, ongeacht hun locatie. De ComBus Lite meldkamersoftware stelt ons in staat om efficiënt te communiceren en stelt alle geregistreerde medewerkers in staat om eenvoudig te worden gecontacteerd, gevolgd en gevolgd vanuit onze centrale hub."


Onze innovatieve technologie deelt onmiddellijk kritieke spraak- en datacommunicatie van scène tot controlekamer om de medische zorg te verbeteren.

In de afgelopen tijd is digitale communicatietechnologie geïdentificeerd als fundamenteel voor de ontwikkeling van effectievere ambulancediensten. De oplossingen die wij leveren zijn rijk aan functies en bieden betere connectiviteit met andere medische diensten en controlekamers om de veranderende rol van de hedendaagse paramedici toekomstbestendig te maken.

Wij bieden baanbrekende communicatieapparatuur die met één druk op de knop een gebruiker kan verbinden met een andere gebruiker of een vooraf toegewezen oproepgroep, locaties kan volgen en alarmen kan activeren. Ze kunnen verder worden gebruikt om real-time foto's en video's naar spoedeisende hulpafdelingen te sturen voor verbeterde verdere zorg.

Ons TETRA-radionetwerk maakt gebruik van trunking-technologie om optimaal radioverkeer te leveren voor spraak- en datacommunicatie tussen portofoons met andere apparaten en controlekamers. Het systeem bestrijkt een groot gebied in Vlaanderen en Brussel om connectiviteit te garanderen tussen gebruikers die op grote afstand van elkaar werken.

Het Entropia-netwerk wordt volledig door ons beheerd en gelicentieerd, wat betekent dat alle spraak- en databerichten van geautoriseerde gebruikers versleuteld, ultrasnel en volledig betrouwbaar zijn. Met de gegarandeerde levering van onmiddellijke informatie kan het belangrijkste personeel efficiënt reageren op elke situatie en een snelle inzet activeren.


Real-time gegevens zullen het besluitvormingsproces van het ambulancepersoneel verbeteren en de efficiëntie van alle workflows verbeteren.
Push-to-Talk Apps supporting healthcare workers
TETRA Critical Communications Control Room Connectivity
Critical Communications supporting Health Workers and the Ambulance service
TETRA Critcal Communications for Health Workers

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial