Breedband van cruciaal belang:
meer dan connectiviteity

Entropia gaat verder dan alleen het aanbieden van breedbandconnectiviteit. Wij bieden bedrijven spraak- en dataconnectiviteit om te gedijen in de snelle omgeving van vandaag.

Breedband van cruciaal belang:
meer dan connectiviteity

Entropia gaat verder dan alleen het aanbieden van breedbandconnectiviteit. Wij bieden bedrijven spraak- en dataconnectiviteit om te gedijen in de snelle omgeving van vandaag.

Breedband van cruciaal belang:
meer dan connectiviteity

Entropia gaat verder dan alleen het aanbieden van breedbandconnectiviteit. Wij bieden bedrijven spraak- en dataconnectiviteit om te gedijen in de snelle omgeving van vandaag.

Behoud altijd en overal
de volledige controle
en op elk apparaat

Er zijn momenten waarop 'geen verbinding hebben' geen optie is. Onze Broadband Push-to-Talk-, Push-to-Video- en IoT-pakketten zorgen ervoor dat uw activiteiten actief blijven en dat uw belangrijkste apparatuur en personeel verbonden en veilig blijven.

Entropia helpt zowel de private als de publieke sector om tegen lage kosten verbinding te maken met hun sensoren, IT-apparatuur en personeel wereldwijd via de beste breedbandnetwerken.

Om te gedijen, moeten bedrijven hun prestaties op peil houden, zelfs wanneer hun netwerk wordt verstoord of uitvalt. De oplossing van Entropia leidt uw bidirectionele gegevens automatisch om voor een vlekkeloze werking. Met de linkbeheertoepassingen van Entropia kunt u drempelparameters instellen, zoals de minimaal getolereerde snelheid en de voorkeur voor secundaire dragers. Dit wordt bereikt met behulp van kunstmatige intelligentie om linkpaden en gegevenscontinuïteit te bewaken om te herkennen wanneer uw service verzwakt is en onmiddellijk de ultieme omleiding zoekt.


Entropia biedt het grootste scala aan functies over het breedste aantal platforms voor de breedste geografische spreiding.

Entropia-technologie zet zich in om geïntegreerde functies te bieden die echte waarde toevoegen. De ComBus-mobiliteitsapplicatiesoftware van Entroipia is in-house ontworpen en onderhouden, waardoor een ononderbroken service en de continue stroom van kritieke gegevens wordt gegarandeerd.

Schaal wereldwijd op tot toegang tot 500+ tier 1-partnernetwerken in 176 landen zonder roamingkosten. U bent verzekerd van onafhankelijkheid van de provider en geen roamingbeperkingen. Onze dienstverlening is toekomstbestendig en flexibel. In veel gevallen verlaagt het uw totale eigendomskosten.

De gecombineerde voordelen van Entropia's toonaangevende IoT-beheerplatform met ons wereldwijde IoT-bereik en breedband Push-to-Talk- en Push-to-Video-mogelijkheden bieden een complete end-to-end oplossing voor al uw verbonden behoeften. Bespaar geld en tijd door uw preventieve onderhoudsservice om te zetten in voorspellend onderhoud. Krijg meer inzicht in uw dataverkeer en krijg een vereenvoudigd, bruikbaar overzicht met identificatie en rapportage, zoals apparaten met het hoogste dataverbruik, gegevens die per land worden gebruikt, de belangrijkste applicaties en de hoeveelheid data die door elke applicatie wordt gebruikt.


Toegang tot 500+ tier 1 partnernetwerken in 176 landen.
Maak automatisch verbinding met het sterkst beschikbare signaal.
Breedband Hybride connectiviteit met Entropia TETRA-netwerken.
We hebben de roamingkosten volledig geëlimineerd.
Databundels stellen partners in staat om oplossingen concurrerend te prijzen.
Privé-APN's voegen extra beveiliging toe door het openbare internet te vermijden.
IVerbeter uw beveiliging, prestaties en toegang op afstand.
Stel werknemers in staat om overal te werken.
Eén beheerplatform.

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Vergelijk het verschil tussen onze serviceklasse Business Critical en serviceklasse Mission Critical.

De veiligste route voor data

Superieure versleuteling om de betrouwbaarheid en veiligheid te maximaliseren

Naarmate particuliere draadloze netwerken belangrijker worden, zijn veel organisaties begonnen met het gebruik van particuliere breedbandtechnologieën in plaats van openbare netwerken voor deze beveiligde netwerken.

Dataverkeer op het virtuele netwerk wordt veilig verzonden door een versleutelde verbinding tot stand te brengen die bekend staat als een tunnel. VPN-verkeer van een apparaat zoals een computer, sensor, camera of smartphone wordt versleuteld terwijl het door deze tunnel reist.

Telemetrie vanaf een beveiligde productielocatie kan bijvoorbeeld een VPN gebruiken om verbinding te maken met het interne netwerk van het hoofdkantoor. Als alternatief moet een werknemer die op afstand werkt, verbinding maken met de beperkte applicaties van zijn bedrijf.


De VPN-technologie van Entropia maakt gebruik van robuuste oplossingen om de gebruiker of het apparaat te verifiëren en gegevens veilig te houden.

Hybride communicatie
met ultieme connectiviteit

Uw personeel, en de mensen die ze bedienen, zullen profiteren van Entropia's ultieme breedbandkritische real-time communicatiesysteem.

Een belangrijk voordeel van business kritisch Push-to-Talk is de mogelijkheid voor een enkele persoon om een actieve gespreksgroep te bereiken met een enkele druk op de knop. Wanneer slechts één knop wordt ingedrukt, zijn collega's in bijna realtime (milliseconden) verbonden en kunnen ze elkaar horen en zien in audio en video van hoge kwaliteit. De breedbandkritische oplossingen van Entropia bieden een open kanaal van versleutelde communicatie; een tool voor veiligheid, het managen van processen en het geven van leiderschap. Entropia biedt het grootste scala aan functies over het breedste aantal platforms voor de breedste geografische spreiding, inclusief hybride connectiviteit met Entropia TETRA.

Entropia zet zich in om geïntegreerde functies te bieden die echte waarde toevoegen, bijvoorbeeld push-to-video, asset tracking, command & control, dispatching, korte (en lange) berichten, spraakopname, lone worker bescherming, man down alarmen en meer. Door de omvang van de dekking heeft u geen dode zones of communicatie-uitval.


Om onze oplossingen te vereenvoudigen, hebben onze klanten geen licenties nodig en is er geen complexe infrastructuur om te onderhouden, wat betekent dat het opzetten van een dergelijk systeem minder complex en goedkoper is dan een conventionele installatie.

Your personnel, and the people they serve, will benefit from Entropia's ultimate broadband critical real-time communications system
Breedband bedrijfskritisch

Hoogwaardige communicatietechnologie

om samenwerking te stimuleren

Entropia's breedbandkritische Push-to-Talk en Push-to-Video sluiten naadloos aan op technologie zoals TETRA portofoons, en meer specifiek Entropia's landelijke netwerk dat Nederland, Vlaanderen, Brussel en de kust in België bestrijkt.

De geavanceerde applicaties kunnen direct op een gewone Android-smartphone worden gebruikt, waardoor het niet meer nodig is om extra apparatuur mee te nemen. Eenmaal gedownload, transformeert de Push-to-Talk- en Push-to-Video-service uw gewone smartphone in een PTT / PTV-walkietalkie-achtig apparaat, compleet met een eigen "Push-to-Talk"-knop. Andere voordelen van de applicatie zijn onder meer uitgebreide locatietracking, push-to-video en nog veel meer essentiële noodfuncties. Entropia biedt waar nodig ook dual-mode TETRA / breedbandapparaten.

Maximaliseren van de capaciteiten in uw sector

De slimme connectiviteit van Entropia identificeert dynamisch het sterkst beschikbare netwerk onmiddellijk, waardoor hiaten in de dekking worden geëlimineerd zonder extra roamingkosten.

We begrijpen dat personeel uit alle bedrijfssectoren vertrouwt op een hoge bereikbaarheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, lage latentie, real-time operationele mogelijkheden, hoge beveiligingsniveaus, privé- en groepscommunicatie en de mogelijkheid om prioriteiten te stellen, met een gegarandeerde kwaliteit van dienstverlening.


De kritieke apps van Entropia kunnen werken via uw eigen breedband- en wifi-installaties terwijl u ter plaatse bent en geven u toegang tot de 4G/5G off-site. Deze elementen zorgen voor een naadloze internationale dekking.

De ondernemende technologie van Entropia bestaat op de kracht van zijn onderzoek, investeringen in applicatieontwikkeling, innovatie en grenzeloze inzet om de efficiëntie te verbeteren, mensen veilig te houden en gegevens te beschermen. Onze oplossingen zijn speciaal gebouwd voor grootschalige IoT-toepassingen met AAA-geclassificeerde carrier-grade servers en uitgebreide datacapaciteit.

Overal en altijd de ultieme spraak- en gegevenstoegang met interoperabiliteit, kritieke prioriteit en beveiliging die uw team nodig heeft.

Snelle gespreksconfiguratie (milliseconden)
Veilige communicatie
Hoogste niveaus van end-to-end-encryptie
Privé één-op-één-gesprekken
Groepsgesprekken
Tijdelijke groepen
De eerste die de oproep beantwoordt (één-op-één en veel)
Ambiance luisteren
Luisteren naar sfeer op afstand
Prioriteitsmodi
Oproep uitzenden (één-op-één) & (veel)
Lage opstartkosten
Entropia's critical apps can operate over your own broadband and WiFi installations while you are on site and gives you access to the 4G/5G off-site
Achieving the ultimate anywhere, anytime voice and data access with interoperability, critical priority and security your team demands
Breedband Bedrijfskritiek

Privé- en
groepsgesprekken

Afstand en mobiliteit zijn niet langer een probleem, waardoor uw team direct met elkaar kan samenwerken, waar ze ook zijn, als individu of als team, met behulp van gespreksgroepen, het veilig uitwisselen van informatie en het delen van bestanden.

Een dynamische en veilige directory stelt u in staat om gemakkelijk de juiste persoon te vinden en hun inloggegevens te bekijken. Het stelt u ook in staat om te identificeren wie actief of inactief is. Alle informatie wordt in real-time bijgewerkt.Breedband bedrijfskritische

GEO-locatie

en noodwaarschuwingen

Met Entropia breedband kritieke geolocatiediensten kunt u uw team nauwkeurig beheren door real-time positietracking te ontvangen die wordt weergegeven op vectorkaarten.

Deze dienst biedt de ontvanger van noodalarmen, waaronder man-down- en lone worker-waarschuwingen, ook de mogelijkheid om de positie van de gebruiker onmiddellijk te volgen. Configureer live update-intervallen voor het volgen van locaties om aan uw behoeften te voldoen - van 5 seconden om bewegingen nauwkeurig te volgen, tot 5 minuten om de batterij te sparen. Bij het volgen van uw Android-gebruikers is er geen aparte GPS-tracker nodig.Entropia’s cloud-based architecture facilitate seamless API gateways allowing business critical broadband Push-to-Talk to integrate with existing dispatch processes and task management platforms
Comprehensive management allowing your teams to access data and manage processes from any location, from any device.
Integratie van breedband bedrijfskritische

taakbeheer met
met behulp van
API-gateways

De cloudgebaseerde architectuur van Entropia faciliteert naadloze API-gateways, waardoor bedrijfskritische breedband Push-to-Talk kan worden geïntegreerd met bestaande verzendprocessen en taakbeheerplatforms.

Dit maakt een veilige gegevensstroom door uw hele organisatie mogelijk en biedt uitgebreid beheer waardoor uw teams vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat toegang hebben tot gegevens en processen kunnen beheren.


Ultieme Cloud Dispatch:

iedereen overal met elkaar verbinden om de efficiëntie te maximaliseren

Ontketen innovatie en geef uw bedrijfskritische en breedbandkritische omgeving een boost. De ultieme controlekamer heeft betrouwbare tweerichtingscommunicatie nodig, de mogelijkheid om al het personeel en alle bedrijfsmiddelen te lokaliseren en realtime gegevens ter plaatse.

Om eerstelijnspersoneel dat het meeste risico loopt te beschermen, moeten ze worden uitgerust met een robuust systeem met onmiddellijke noodfuncties. Door de onmiddellijke gegevensstroom te garanderen, kunnen uw meldkameroperators risico's identificeren voordat ze in situaties veranderen en snel reageren op incidenten om eerstelijnspersoneel en leden van het grote publiek veilig te houden.


Video streaming provides complete situational awareness when every second counts
Providing your personnel with the technology to capture and stream live footage ensures that they always act as a team
Breedband bedrijfskritische

videogesprekken
en videostreaming

Videostreaming zorgt voor volledig situationeel bewustzijn wanneer elke seconde telt. Het management is in staat om de meest effectieve beslissingen te nemen met volledig toezicht, aangezien ze real-time gebeurtenissen ter plaatse volgen.

Door uw personeel te voorzien van de technologie om live beelden van een body-warn-apparaat vast te leggen en te streamen, zorgt u ervoor dat ze altijd als een team optreden. Bodycams worden doorgaans gebruikt door politie-, brandweer- en ambulancediensten, maar ze worden ook ingezet door particuliere beveiligingsbeambten, gezondheidswerkers, werknemers in het openbaar vervoer, verkeersregelaars, parkeerwachters en elke werknemer die tijdens zijn werk te maken kan krijgen met misbruik en de dreiging van geweld.Breedband bedrijfskritische

abonnementen

die elke sector meer mogelijkheden bieden

Met de kritische communicatie van Entropia bereikt u de meest kosteneffectieve manier om altijd en overal continue connectiviteit te hebben.

Het bereiken van de ultieme spraak- en gegevenstoegang overal en altijd met interoperabiliteit, bedrijfskritische prioriteit en beveiliging met vlekkeloze connectiviteit om volledig situationeel bewustzijn te bieden.

In plaats van te onderhandelen over contracten met meerdere mobiele operators, werkt Entropia's Global Coverage als een enkele bron voor continue toegang.

Technologie om de efficiëntie te stroomlijnen, de veiligheid te verhogen en het milieu beter te beschermen

Door alle technologieën die nu voor ons beschikbaar zijn te omarmen en manieren te onderzoeken om ze te optimaliseren, kunnen we mensen te allen tijde samenbrengen zonder compromissen.

We zetten ons in om supersnelle, betrouwbare communicatie en data te leveren voor een betere wereld. Onze innovaties verbinden individuen, meldkamers en groepen mensen om levens te beschermen. En door middel van monitoringmogelijkheden ondersteunen we ook een groenere planeet. In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. Wij garanderen dat radiocommunicatie tussen personen en meldkamers op elk apparaat alleen wordt vergrendeld voor geautoriseerde gebruikers.


Uitgebreide
push-to-talk-oplossingen

Ontdek onze selectie van breedband PTT-apparaten

Bij Entropia zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde en veilige communicatieoplossingen die uw bedrijf versterken

Ons zorgvuldig samengestelde portfolio bevat een breed scala aan geavanceerde Broadband Push-to-Talk (PTT)-apparaten, ontworpen om uw activiteiten te stroomlijnen en uw team meer mogelijkheden te bieden.


Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Om het gemakkelijker te maken om onze definities van service te begrijpen, hebben we deze eenvoudige uitlegsectie samengesteld. Maar eerst een introductie van ons bedrijf.

Entropia levert TETRA- en breedbandtweerichtingsspraak- en datacommunicatiediensten. Entropia's ComBus en Combonet bieden samen een catalogus van cloudgebaseerde apps die mensen en belangrijke apparatuur met elkaar verbinden via alle technologieën en netwerken.Mission critical is de essentiële communicatiedienstverlening voor blauwlicht operaties, waaronder politie, brandweer, ambulance, beveiliging en de nutssector. Al deze organisaties stellen hoge eisen aan de communicatie.

Mission Critical levert directe gespreksinstellingen en directe databerichten, beide met een garantie van meer dan 99,999% voor het instellen van oproepen, zelfs als de infrastructuur van de provider overbelast is. Dit is onze definitie van mission critical, en een belofte waar we ons aan houden.

Om dit serviceniveau te bereiken, moet de netwerkexploitant zorgen voor absolute continuïteit van middelen en connectiviteit voor een vooraf bepaald werkgebied. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.De TETRA-infrastructuur is volledig eigendom van, wordt gecontroleerd en beheerd door Entropia, wat betekent dat de continuïteit van de middelen over de ganse keten kan worden gegarandeerd. Entropia heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spraak- en datanetwerken. TETRA is vandaag de dag nog steeds de meest populaire en betrouwbare keuze voor missiekritische diensten over de hele wereld.Ja, maar om deze breedbanddienst als missiekritisch te classificeren, moeten de end-to-end dienst en infrastructuur een particulier netwerk zijn waarbij alle middelen worden gecontroleerd en beheerd door Entropia of door de organisatie die de dienst gebruikt. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.Nee, we classificeren het niet als missiekritisch, dit komt omdat we partnernetwerken gebruiken in meer dan 176 landen die toegang hebben tot 500+ tier 1-netwerken om connectiviteit te bieden.

Onze voorzieningen zijn afhankelijk van de netwerken van onze servicepartners om connectiviteit te bieden die de service als Business Grade classificeert. Business Grade Communicatie biedt nog steeds een hoge servicegraad die geschikt is voor veel organisaties, maar met minder nadruk op het beschermen en redden van levens.Ja, de catalogus van ComBus-toepassingen kan op beide netwerkniveaus worden gebruikt. Alleen het netwerk waarop ze werken, kan bepalen of het gebruik missiekritisch of bedrijfskritisch is. ComBus als zodanig is altijd missiekritisch.Open het uitlegvenster als volledige pagina >