WIE IS ENTROPIA

Leiders in bedrijfskritieke
communicatie

Entropia heeft sinds 1990 een revolutie teweeggebracht in de telecommunicatiewereld. Haar missie is om de meest betrouwbare, veilige en duidelijke communicatie te bieden aan de professionele gebruiker, zodat ze veiliger, slimmer en eenvoudiger kunnen werken. Met volledige flexibiliteit kan elke organisatie zijn ultieme communicatieoplossing vinden.

Ervaring en innovatie om

levenslang vertrouwen

te bieden

Entropia begrijpt uw behoeften en uw verlangen naar zorgeloze communicatie. Entropia heeft een eigen netwerk en staat garant voor beschikbaarheid en kwaliteit.

Ons eigen spraak- en datanetwerk van meer dan 400 masten met een oppervlakte van meer dan 72.000 Km2 wordt voortdurend bewaakt voor uw volledige gemoedsrust: we investeren, bouwen, onderhouden en repareren. Hierdoor kunnen onze klanten zich zonder onderbreking puur op hun core business richten.

Als Motorola-applicatiepartner zijn we in staat om de evolutie van bedrijfskritieke communicatie verder te ontwikkelen en positief te beïnvloeden. Wij bezitten en exploiteren het premium M2M Mobitex netwerk; het eerste baanbrekend draadloos netwerk voor mobiele data in Nederland.

Werken in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk bestaan
uit een team van experts en zijn het best geplaatst om de
beste service te bieden.

Who are Entropia
Entropia Secure Control

Baanbrekende technologie zodat u slim kan werken

De infrastructuur en flexibele oplossingen van Entropia zijn ontwikkeld om volledig te voldoen aan uw kritieke communicatiebehoeften.

We zetten ons in om supersnelle, betrouwbare communicatie en data te leveren voor een betere wereld. Onze innovaties verbinden individuen, controlekamers en groepen mensen om levens te beschermen. En door monitoringsmogelijkheden ondersteunen we ook een groenere planeet.

TETRA (Terrestrial Trunked Radio) technologie drijft onze infrastructuur, apparaten en service aan om de hoogste kwalitatieve missiekritieke communicatie te bieden. TETRA is een ongeëvenaarde wereldwijde ETSI-standaard voor kritieke communicatie. Gebruikt door de hedendaagse professionals levert het de ultieme dekking, beveiliging, capaciteit, controle en diverse mogelijkheden.

Primaire controle om ervoor te zorgen dat alle processen

veilig blijven

Entropia beheert hun eigen netwerk om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben. Dit houdt alle communicatie volledig veilig.

In samenwerking met professionals en hulpdiensten is het van vitaal belang dat we 100% veilige communicatie bieden. We garanderen dat de communicatie tussen personen en controlekamers op elk apparaat alleen wordt toegelaten voor geautoriseerde gebruikers.

Om het succes van ons kritieke IoT (Internet of Things) te ondersteunen, houdt ons beveiligde netwerk alle gevoelige gegevens echt privé waardoor we voldoen aan de GDPR en ISO27001 certificiering.

Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij de hulpdiensten, olie- en gasbedrijven, transportsectoren en meer. Het is altijd ons doel geweest om een revolutie teweeg te brengen in de telecommunicatie dit om het leven gemakkelijker en beter te maken. Als zodanig blijven we ontwikkelen en zoeken naar manieren om de communicatie met elkaar verder te verbeteren.

Entroia TETRA Network Users

Real-time communicatie

voor een groenere, veiligere toekomst

Intelligentie en bewustzijn om te voldoen aan de eisen van onze evoluerende wereld. Entropia lanceerde ComBus Technologies om de constante stroom van kritieke informatie te garanderen.

ComBus logo

De kracht om te leveren: Uniek binnen de communicatie-industrie, beheren we volledig ons eigen netwerk om een ongestoorde service te garanderen. En als vertrouwde Motorola TETRA-partner leveren we toonaangevende apparatuur. Deze bewezen betrouwbaarheid in combinatie met onze passie voor innovatie en onze drive om de oprichting van slimme organisaties, slimme steden en uiteindelijk een slimme planeet te ondersteunen, leidden ons tot de oprichting van ComBus Technologies.

De kracht om aan te sluiten: ComBus Technologies, leidt de weg om de moderne (breedbandtechnologie) wereld met elkaar te verbinden. Het heeft onbeperkte mogelijkheden om alles te verbinden, waar en wanneer dan ook. Mensen verbinden met mensen, objecten en mensen met objecten, het biedt niet alleen real-time spraak- en datacommunicatie, het levert ook kennis. De kennis om te veranderen.


  Hoe kunnen we helpen?