Je zult het geweldig vinden om deel uit te maken van ons team.

Werken bij Entropia

In de voorhoede van communicatie-infrastructuur en datadiensten zijn wij de mensen achter de schermen die verbindingen tot stand brengen. Altijd op zoek naar getalenteerde mensen, kunnen we u veel variatie en ontwikkeling bieden, evenals de kans om betrokken te raken bij projecten die uniek zijn voor Entropia. Ben je klaar voor de uitdaging?Heb je een hart voor techniek en wil je bijdragen aan veilige en duurzame projecten? Je bent resultaatgericht en gaat verstandig te werk. Bovendien kan je goed plannen, rapporteren en indien nodig ook coördineren. Omdat je leergierig bent, sta je altijd open voor nieuwe technieken.

Je werkt in een flexibel 39-uurs systeem met 6 ADV-dagen. Na de inductieperiode is er de mogelijkheid om 1 dag per week te pendelen. Wij bieden concurrerende tarieven van loon, bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

De werkomgeving bevindt zich in moderne omgevingen, gelegen binnen het hoofdkantoor van Entropia in Oostkamp, goed bereikbaar via de E40, E403 en A11

Als dit jou en je carrière aspiraties beschrijft, klik dan nu op de knop Contact opnemen! Entropia is een werkgever voor gelijke kansen. Entropia zet zich in voor de bescherming van de privacy van al onze medewerkers en sollicitanten. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

3

Drie Techniekers elektromechanica of Elektronica/Elektriciteit

Entropia is een oplossing voor missie kritische mobiele communicatie in België en Nederland. Werken bij Entropia is daarom meer dan een gewone job. Samen met 30-tal collega’s in België en Nederland maken we België en Nederland veilig. Ook jij kan hier een sleutelrol in spelen. Bij ons kom je terecht in een spannende omgeving dat constant in beweging is en dat oog heeft voor de noden van zijn werknemers.

We zorgen allemaal samen voor vooruitgang. Als technieker kom je terecht in een boeiende wereld van radiocommunicatie en nieuwe ontwikkelingen, je sleutelt aan het radionetwerk in Vlaanderen en Brussel. Je maakt deel uit van het technisch Laboteam. Samen met je collega techniekers sta je in voor de goede werking van het gehele radionetwerk in Vlaanderen en Brussel. Het ene moment ben je bezig met een analyse terwijl je het volgende moment installatiewerken en onderhoud uitvoert aan klanteninstallaties en radioapparatuur.

plaatsbepaling - Oostkamp


Comfortabel zelfstandig werken of als onderdeel van een team Een passie voor techniek Het nemen van technische beslissingen Je vindt nieuwe ontwikkelingen boeiend