Transformeer uw uitzendmogelijkheden

Breedbanddatatechnologie transformeert de mediaproductie. Voorheen was de buitenomroep afhankelijk van dure satelliettechnologie. Tegenwoordig maken mobiele 4G- en 5G-netwerken streaming van hoge kwaliteit met ultralage latentie mogelijk vanaf bijna elke locatie.

Dronetechnologie maximaliseren

Breedbanddatatechnologie transformeert de mediaproductie. Voorheen was de buitenomroep afhankelijk van dure satelliettechnologie. Tegenwoordig maken mobiele 4G- en 5G-netwerken streaming van hoge kwaliteit met ultralage latentie mogelijk vanaf bijna elke locatie.

Technologie om mediamogelijkheden
te vergroten

Het is nu mogelijk met Entropia om videobeelden vast te leggen en te livestreamen met behulp van 4K-camera's zonder dat er grote productieploegen ter plaatse nodig zijn. Als gevolg hiervan kunnen omroepen beelden van betere kwaliteit maken, tegen lagere kosten, terwijl ze een breder scala aan evenementen live vanaf de scène verslaan.

Het livestreamen van 4K-video vereist hoge datasnelheden om buffering, onderbrekingen of trage starttijden te voorkomen. De slimme breedbandtechnologie van Entropia biedt een hoge bandbreedte en identificeert dynamisch de sterkste netwerkopties die in realtime beschikbaar zijn met meerdere routes naar meerdere netwerken om eventuele hiaten in de dekking te elimineren. Dit brengt geen extra roamingkosten met zich mee en garandeert de hoogste kwaliteit van de dienstverlening.

De technologie van Entropia maakt het mogelijk voor drones om buitenuitzendingen, speciale bewakingsoperaties en landmeetkundige projecten te ondersteunen. Door deze technologie in uw dagelijkse activiteiten op te nemen, verbetert u de processen en efficiëntie van uw organisatie.


Uitzonderlijke dronebeelden met vlekkeloze 4K-videostreamingmogelijkheden

Naarmate we ons blijven ontwikkelen, stelt de ontwikkeling van geavanceerde technologie ons in staat om de wereld waarin we leven beter te begrijpen. Drones zijn hard op weg essentiële onderdelen te worden om inspecties en onderzoeken uit te voeren, specifieke gebieden te bewaken, gegevens te verzamelen en luchtfoto's en live videobeelden van hoge kwaliteit te verzenden. Dronebeelden verhogen ook de veiligheidsmaatregelen en helpen activa in bijna alle sectoren te beschermen, van afgelegen windparken tot grote openluchtfestivals.


Real-time besluitvorming mogelijk maken met wereldwijde breedbandconnectiviteit

Krijg toegang tot 500+ tier 1-partnernetwerken in 176 landen, zodat u 4K-video rechtstreeks naar personeel kunt verzenden, zoals meldkameroperators en hulpverleners, biedt de ultieme realtime informatie waarmee professionals binnen enkele seconden de optimale beslissingen kunnen nemen.

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial

Business Kritisch versus Missie Kritisch?

Om het gemakkelijker te maken om onze definities van service te begrijpen, hebben we deze eenvoudige uitlegsectie samengesteld. Maar eerst een introductie van ons bedrijf.

Entropia levert TETRA- en breedbandtweerichtingsspraak- en datacommunicatiediensten. Entropia's ComBus en Combonet bieden samen een catalogus van cloudgebaseerde apps die mensen en belangrijke apparatuur met elkaar verbinden via alle technologieën en netwerken.


Mission critical is de essentiële communicatiedienstverlening voor blauwlicht operaties, waaronder politie, brandweer, ambulance, beveiliging en de nutssector. Al deze organisaties stellen hoge eisen aan de communicatie.

Mission Critical levert directe gespreksinstellingen en directe databerichten, beide met een garantie van meer dan 99,999% voor het instellen van oproepen, zelfs als de infrastructuur van de provider overbelast is. Dit is onze definitie van mission critical, en een belofte waar we ons aan houden.

Om dit serviceniveau te bereiken, moet de netwerkexploitant zorgen voor absolute continuïteit van middelen en connectiviteit voor een vooraf bepaald werkgebied. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.

De TETRA-infrastructuur is volledig eigendom van, wordt gecontroleerd en beheerd door Entropia, wat betekent dat de continuïteit van de middelen over de ganse keten kan worden gegarandeerd. Entropia heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van spraak- en datanetwerken. TETRA is vandaag de dag nog steeds de meest populaire en betrouwbare keuze voor missiekritische diensten over de hele wereld.

Ja, maar om deze breedbanddienst als missiekritisch te classificeren, moeten de end-to-end dienst en infrastructuur een particulier netwerk zijn waarbij alle middelen worden gecontroleerd en beheerd door Entropia of door de organisatie die de dienst gebruikt. Er mogen geen bronnen van derden zijn waarover de netwerkprovider geen volledige controle heeft.

Nee, we classificeren het niet als missiekritisch, dit komt omdat we partnernetwerken gebruiken in meer dan 176 landen die toegang hebben tot 500+ tier 1-netwerken om connectiviteit te bieden.

Onze voorzieningen zijn afhankelijk van de netwerken van onze servicepartners om connectiviteit te bieden die de service als Business Grade classificeert. Business Grade Communicatie biedt nog steeds een hoge servicegraad die geschikt is voor veel organisaties, maar met minder nadruk op het beschermen en redden van levens.

Ja, de catalogus van ComBus-toepassingen kan op beide netwerkniveaus worden gebruikt. Alleen het netwerk waarop ze werken, kan bepalen of het gebruik missiekritisch of bedrijfskritisch is. ComBus als zodanig is altijd missiekritisch.