Missiekritische oplossingen
ontworpen voor alle situaties

Blijf veilig met de sterke TETRA TEA3-beveiligingsversleuteling, die spraak en gegevens veilig houdt tussen een afzender en de apparaten van de ontvanger.

Gevoelige informatie beschermen
tegen ongeoorloofde toegang

Blijf veilig met de sterke TETRA TEA3-beveiligingsversleuteling, die spraak en gegevens veilig houdt tussen een afzender en de apparaten van de ontvanger.

De evolutie van slimmere versleutelde missiekritische skritische
Spraak- en datacommunicatie

TETRA TEA3 is een stroomcoderingsalgoritme dat wordt gebruikt voor de versleuteling van spraak- en dataverkeer op het Entropia TETRA-netwerk.

TETRA TEA3 Encryption is een sterke en efficiƫnte versleuteling die een goede bescherming biedt voor spraak- en dataverkeer op de netwerken van Entropia. De open-source van het algoritme heeft de beveiliging verder verbeterd en het is nu een robuuster en betrouwbaarder middel om gevoelige communicatie te beschermen.

TEA3 is een 128-bits blokcijfer met een 128-bits sleutel. Het werkt op 64-bits woorden, die in paren worden verwerkt. Het coderingsproces omvat herhaalde rondes van mixen en toevoegen. De mengbewerking is gebaseerd op een eenvoudige XOR- en schakelbewerking, terwijl de optelbewerking inhoudt dat het resultaat van de mengbewerking tot een constante waarde wordt opgeteld. De sleutel wordt gebruikt om het mengen te regelen.


TETRA-versleutelingsalgoritmen zijn ontworpen om sterke cryptografische bescherming te bieden tegen afluisteren en onderscheppen.

Belangrijkste kenmerken van TEA3 op Entropia


Hoge snelheid: TEA3 is een zeer snelle stroomcodering, waardoor het geschikt is voor real-time encryptie van radiotransmissies.

Sterke beveiliging: TEA3 is een relatief veilige stroomversleuteling en is niet gekraakt door cryptanalisten.

Hardware-implementatie: TEA3 is zeer geschikt voor hardware-implementatie, waardoor het een goede keuze is voor embedded systemen.

Voordelen van het gebruik van TEA3 op Entropia


Beschermt gevoelige gegevens: TEA3 helpt gevoelige gegevens die via de TETRA-radionetwerken van Entropia worden verzonden, te beschermen tegen afluisteren en onderscheppen.

Zorgt voor vertrouwelijkheid: TEA3 zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde partijen toegang hebben tot de verzonden gegevens en deze kunnen begrijpen.

Handhaaft de integriteit van gegevens: TEA3 helpt ervoor te zorgen dat de gegevens tijdens de overdracht niet worden beschadigd of gemanipuleerd.

Toepassingen van TEA3 op entropia


Spraakversleuteling: TEA3 wordt gebruikt om spraakverkeer te versleutelen, zodat gesprekken niet worden onderschept door onbevoegden.

Gegevensoverdracht: TEA3 wordt gebruikt om gegevensoverdrachten te versleutelen en gevoelige informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Uitgebreide TETRA-oplossingen

Ontdek ons assortiment radio's en accessoires

Als toonaangevende leverancier van TETRA-communicatieoplossingen bieden wij een uitgebreide selectie van hoogwaardige TETRA-radio's en accessoires om uw team uit te rusten voor succes.

Bij Entropia begrijpen we de kritieke aard van naadloze en veilige communicatie in missiekritische omgevingen. Daarom bieden we een robuust portfolio van hoogwaardige TETRA-radio's en accessoires, ontworpen om uw team te versterken en uw activiteiten te optimaliseren.


Aan de slag:
Vrijblijvende demonstratie

Entropia biedt een uitgebreide reeks communicatieoplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te versterken en uw activiteiten te stroomlijnen. Wij nodigen u uit om de voordelen uit de eerste hand te ervaren door middel van onze vrijblijvende demonstratie.

Tijdens de demonstratie demonstreren we de innovatieve apparaten en functionaliteiten van Entropia die specifiek zijn afgestemd op de eisen van uw bedrijf. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in hoe onze oplossingen uw bedrijfsprocessen en personeel rechtstreeks ten goede kunnen komen.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u het meeste uit het aanbod van Entropia haalt. We leiden u door de functionaliteiten en beantwoorden al uw vragen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek hoe de innovatieve communicatieoplossingen van Entropia een revolutie teweeg kunnen brengen in uw bedrijfsvoering.
Working with you: No obligation Entropia systems demonstration

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial