Vlekkeloze connectiviteit voor
volledig situationeel bewustzijn

Door de ComBus-technologie van Entropia in te zetten,
kunt u resources effectief beheren, oplossingen ontdekken voor de problemen van
vandaag, nieuwe ervaringen creëren en slimmere activiteiten stimuleren.

Geïnformeerde besluitvorming mogelijk maken met de ComBus-technologie

Door de ComBus-technologie van Entropia in te zetten,
kunt u resources effectief beheren, oplossingen ontdekken voor de problemen van
vandaag, nieuwe ervaringen creëren en slimmere activiteiten stimuleren.

Iedereen met elkaar verbinden om
de efficiëntie te maximaliseren

Door de ComBus-technologie van Entropia in te zetten,
kunt u resources effectief beheren, oplossingen ontdekken voor de problemen van
vandaag, nieuwe ervaringen creëren en slimmere activiteiten stimuleren.

Operationele uitmuntendheid bereiken door ononderbroken connectiviteit

Door de ComBus-technologie van Entropia in te zetten,
kunt u resources effectief beheren, oplossingen ontdekken voor de problemen van
vandaag, nieuwe ervaringen creëren en slimmere activiteiten stimuleren.

Uw operators in staat stellen
slimme beslissingen te nemen

Entropia heeft ComBus Technologies opgericht om de ultieme communicatieservice en flexibiliteit te bieden aan uw controlekameroperators en uw aangesloten apparaten. ComBus Technologies levert geavanceerde technologie, de nieuwste Push-to-Talk en IoT-toepassingen om onze toekomst veilig te stellen.

Meldkamers zijn essentieel voor hulpdiensten, overheden, nutsbedrijven en transportautoriteiten. Deze centrale hubs monitoren, interpreteren en geven voortdurend gegevens door om een vlotte, veilige werking van de activiteiten van een organisatie te garanderen.

Onze ultieme ComBus-controlekameroplossing biedt een vlekkeloze dekking en robuuste toepassingen met veel functies om te garanderen dat bedrijfskritische en bedrijfskritische spraak- en datacommunicatie altijd de operator bereikt. Dit stelt hen in staat om risico's te verminderen, kosten te minimaliseren, compliant te blijven, trends te voorspellen, verbeteringen te identificeren en snel beter geïnformeerde beslissingen te nemen voor optimale resultaten.


Elke ComBus-service is ontworpen om volledig flexibel te zijn, naadloos en veilig te werken via internationale breedband-IP en particuliere draadloze microgolfnetwerken, en integreert met Entropia's volledig beheerde, gelicentieerde nationale TETRA-netwerk in België en Nederland, wat betekent dat uw operators overal en met elk apparaat toegang hebben tot alle functies.

Hoe meer apparaten en telemetrie-georiënteerde infrastructuren u verbindt en bewaakt, hoe meer gegevens u zult verkrijgen, wat resulteert in geavanceerde analyses die waarde toevoegen aan uw organisatie. Onze passie voor kritische communicatie in combinatie met onze innovatieve geest en integriteit verbindt de wereld. Van mens tot mens. Object tot object, en van mens tot object.


De software van ComBus Technologies brengt de 'controle' in uw bedrijfskritische controlekamer. Alle functionaliteiten met alle flexibiliteit.

Het professionele serviceteam van Entropia zet zich in om de meest uitgebreide en hoogwaardige oplossingen te leveren aan al onze gewaardeerde partners en klanten. Onze geavanceerde technologie en software voorzien u van kritieke gegevens waarmee u trends kunt voorspellen, verbeteringen kunt identificeren, compliant kunt blijven, snelle, nauwkeurige beslissingen kunt nemen en alle onderhoud, incidenten en wijzigingen effectief kunt beheren. Klanten van Entropia profiteren van betrouwbaarheid en onze 34 jaar expertise op het gebied van digitale communicatie.

Sinds 1990 zijn we toonaangevend op het gebied van mission critical communicatie in Vlaanderen, Brussel, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Door samen te werken met ambitieuze klanten die zich inzetten voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, het vergroten van de veiligheid van het personeel en het ontwikkelen van slimmere oplossingen, heeft ons team van experts ongeëvenaarde kennis en ervaring opgedaan met het creëren van de ultieme communicatiesystemen die aan hun specifieke behoeften voldoen.


Verbind mens met mens, object met object en mens met object
Bedrijfskritische betrouwbaarheid om responstijden te verkorten
Installatie binnen uw bestaande controlekameromgeving
Hoogste niveaus van end-to-end-encryptie
Integreer al uw communicatiestromen met ComBus
Verkoopbaar zonder fysieke apparaat- of operatorpositielimieten
Op maat gemaakte client-side software om aan uw specifieke behoeften te voldoen

Iedereen overal met elkaar verbinden om de efficiëntie

te maximaliseren

De ultieme controlekamer heeft betrouwbare tweerichtingscommunicatie nodig, de mogelijkheid om al het personeel en alle bedrijfsmiddelen te lokaliseren en realtime gegevens ter plaatse.

Entropia begrijpt dat elke meldkamer, en de collega's die ze verbinden, allemaal andere behoeften hebben. Onze innovatieve Cloud Dispatch-technologie kan worden ontworpen rond uw vereisten voor de ultieme oplossing op maat die naadloos integreert met uw bestaande dispatchvoorzieningen, waaronder portofoons, mobiele telefoons, pc's, tablets, enz.


Door de onmiddellijke gegevensstroom te garanderen, kunnen uw controlekameroperators risico's identificeren voordat ze in situaties veranderen en snel reageren op incidenten om eerstelijnspersoneel en leden van het grote publiek veilig te houden.


Entropia ComBus IoT Connectivity
Missiekritisch TETRA + Businesskritisch breedband

Privé- en groepsgesprekken

Afstand en mobiliteit zijn niet langer een probleem, waardoor uw team direct met elkaar kan samenwerken, waar ze ook zijn, als individu of als team, met behulp van gespreksgroepen, het veilig uitwisselen van informatie en het delen van bestanden.

De ComBus-applicatie van Entropia kan worden gebruikt met TETRA portofoons of smartphones, waarbij gebruik wordt gemaakt van hybride TETRA- en breedbandnetwerken. Dankzij een dynamische en veilige directory kunt u eenvoudig de juiste persoon vinden en hun inloggegevens bekijken. Hiermee kunt u ook identificeren wie actief of inactief is. Alle informatie wordt in realtime bijgewerkt.


De Entropia Push-to-Talk-service transformeert uw smartphone in een PTT-walkietalkie-achtig apparaat, compleet met een eigen "Push-to-Talk"-knop. Andere voordelen van de applicatie zijn uitgebreide locatietracking, push-to-video en nog veel meer.

Applicaties zijn compatibel met Entropia TETRA- en breedbandnetwerken. Er zijn ook hybride TETRA / LTE-breedbandapparaten beschikbaar die tegelijkertijd connectiviteit met zowel TETRA als LTE mogelijk maken. Neem voor meer informatie een kijkje in onze sectie TETRA hardware en accessoires.

ComBus Technologies’ software puts the ‘control’ into your mission critical control room

Capturing real time video footage puts you directly at the scene
Missiekritisch TETRA + Businesskritisch breedband

Videogesprekken en videostreaming

De mogelijkheid om livestreams te video's is de slimme manier om de veiligheid en verantwoordelijkheid te vergroten.

Door real-time videobeelden vast te leggen, bent u direct ter plaatse. Het levert live visuele en auditieve gegevens om de veiligheid van uw eerstelijnspersoneel en het publiek te optimaliseren, essentieel bewijs te leveren en de responstijden te verhogen.Door eerstelijnspersoneel te voorzien van de technologie om live beelden van een body-warn-video vast te leggen en te streamen, zorgt u ervoor dat ze altijd als een team optreden. Als elk lid van uw team zich bewust is van een situatie en tegelijkertijd getuige is van de gebeurtenissen die zich ontvouwen, kunnen ze samenwerken voor het optimale resultaat.

Het dragen van een bodycamera wekt vertrouwen. Wetende dat de gebeurtenis nauwkeurig wordt geregistreerd, stelt de drager in de frontlinie in staat zich te concentreren en de situatie te beoordelen.Missiekritisch TETRA + Businesskritisch breedband

Live locatiebepaling voor bedrijfsmiddelen en personeel

Technologie voor het volgen van locaties zonder grenzen

Uw ultieme oplossing voor het volgen van locaties, mogelijk gemaakt door gegevens. Coördineer uw team, volg uw wagenpark en optimaliseer uw reactie op incidenten met de innovatieve cloudgebaseerde desktoptoepassing van Entropia.


Door personeel en bedrijfsmiddelen bij te houden, worden operators van controlekamers en sleutelpersoneel voorzien van waardevolle informatie. Het ondersteunt de soepele en efficiënte werking van de dagelijkse activiteiten en levert cruciale gegevens in geval van nood wanneer elke seconde telt.

Het is geen verrassing dat hulpdiensten, en sectoren zoals transportlogistiek, locatietechnologie gebruiken om hun personeel en activa, waaronder voertuigen, en incidenten te volgen. Entropia begrijpt het belang van deze communicatiedienst en heeft zijn expertise en ervaring gebundeld om baanbrekende technologie en software te ontwikkelen om betrouwbaarheid te garanderen, ongeacht de locatie.

Your ultimate location tracking solution powered by data. Coordinate your team, track your fleet and optimise your response

Entropia delivers the ultimate unified communications solution to better protect your workers
Missiekritisch TETRA + Businesskritisch breedband

Oplossingen voor
veiligheidsbeheer in realtime

Onze slimme technologie is ontwikkeld om precies te leveren wat u nodig heeft om uw werknemers veilig te houden. Bereik volledig situationeel bewustzijn van al het personeel op elke locatie.

Entropia levert de ultieme unified communications-oplossing om uw werknemers beter te beschermen. Implementeer slimme technologie om uw eerstelijnspersoneel en controlekameroperators volledig te ondersteunen.Onze oplossingen hebben ingebouwde noodfuncties om uw lone workers te beschermen, ongeacht hun locatie. Het innovatieve systeem detecteert inactiviteit en slaat alarm om het betreffende personeel te waarschuwen. Als een werknemer valt wanneer hij alleen werkt, activeert het systeem een waarschuwing omdat het apparaat horizontaal blijft of een vooraf ingestelde hoek overschrijdt. In beide gevallen zal de operator van de meldkamer proberen de persoon te bereiken met behulp van de portofoon. Als er niet wordt gereageerd, wordt er alarm geslagen voor onmiddellijke actie.Missiekritisch TETRA + Businesskritisch breedband

API's en gateways
voor taakbeheer

De cloudgebaseerde architectuur van Entropia faciliteert naadloze API-gateways (Application Programmable Interface), waardoor essentiële services kunnen worden geïntegreerd met bestaande bedrijfsprocessen en taakbeheerplatforms.

De oplossingen van Entropia maken een veilige gegevensstroom door uw hele organisatie mogelijk. Het biedt uitgebreid beheer waarmee uw team vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat toegang heeft tot formulieren en processen kan beheren.

Real-time monitoring- en trackingmogelijkheden stellen u in staat om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en adequaat en snel te reageren. Meldingen en gebeurteniswaarschuwingen voorzien u van kritieke gegevens om u op de hoogte te houden van de activiteiten van uw bedrijfsmiddelen, zoals status, locatie en energieverbruik.
De mogelijkheid om uw activa op afstand te monitoren, stelt u in staat om nieuwe bedrijfsmodellen te bepalen en vergroot uw kans om een concurrentievoordeel te behalen. Door de technologie van ComBus in te zetten, kunnen ze middelen effectief beheren, oplossingen vinden voor de problemen van vandaag, nieuwe ervaringen creëren en slimmere activiteiten stimuleren.

Krijg meer inzicht in uw dataverkeer en krijg een vereenvoudigd, bruikbaar overzicht met identificatie en rapportage, zoals apparaten met het hoogste dataverbruik, gegevens die per land worden gebruikt, de meest gebruikte applicaties of protocollen en de hoeveelheid gegevens die door elke applicatie wordt gebruikt.

Onze AAA-servers zijn carrier-grade en 3GPP-compatibel en bieden beveiliging in de vorm van authenticatie met fraudepreventie. Onze slimme IoT-connectiviteitsoplossingen maken gebruik van bidirectionele authenticatie om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde apparaten toegang krijgen met encryptie om gegevens te beschermen.Mission Critical and Broadband Critical APIs and Gateways for task management from Entropia

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial