Vlekkeloos apparaatbeheer

voor gegarandeerde connectiviteit

Het Connectivity Management Platform van Entropia biedt één enkel venster om breedband verbonden assets eenvoudig en veilig te beheren via elk netwerk.

Vlekkeloos apparaatbeheer

voor gegarandeerde connectiviteit

Het Connectivity Management Platform van Entropia biedt één enkel venster om breedband verbonden assets eenvoudig en veilig te beheren via elk netwerk.Zakelijke kwaliteit

Carrier-grade platform voor het real-time beheer van mobiele abonnementen, wallets en vergoedingen in een 3GPP-netwerk.Business Portal & API's

Uitgebreide en veilige factureringsmogelijkheden voor het beheer van producten, kosten, bundels, accumulatoren en abonnementen.Netwerkinterface

Onze AAA-servers zijn carrier-grade en 3GPP-compatibel, wat veiligheid biedt in de vorm van authenticatie.
Patronen Van Dingen

AI, machine learning en voorspellende modelleringsmogelijkheden zorgen ervoor dat IoT-verbindingen en -bronnen optimaal worden gebruikt.

Geavanceerde functies om succes te garanderen

Verenigt en vereenvoudigt
voor geavanceerd beheer en meer efficiëntie

IoT-connectiviteit mogelijk maken: introductie van Entropia's Combus Management Platform

In het huidige datagestuurde landschap is het benutten van de kracht van het Internet of Things (IoT) van het grootste belang voor bedrijven die hun activiteiten willen optimaliseren en een concurrentievoordeel willen behalen. Het Combus Management Platform (CMP) van Entropia stelt organisaties in staat om hun implementaties van verbonden apparaten naadloos te beheren en te orkestreren, waardoor een uitgebreide end-to-end oplossing wordt geleverd.

Combus CMP is gebouwd op de nieuwste architectuurconcepten zoals Software Defined Network (SDN) en Network Functions Virtualisation (NFV), wat zorgt voor een snelle time-to-market en flexibiliteit voor een onbeperkt aantal aangesloten apparaten.


De gecombineerde voordelen van het toonaangevende IoT-beheerplatform van Combus met ons wereldwijde IoT-bereik en onze wereldwijde IoT-mogelijkheden bieden een complete end-to-end-oplossing voor al uw IoT-behoeften.


Entropia's Combus Management Platform (CMP) is a fully featured management platform for remotely programmable SIMs & eSIMs

Bedien en verbind apparaten over de hele wereld met

geavanceerde beveiligingsfuncties

ComBus IoT CMP beveiligt gegevens tijdens de overdracht met aanvullende maatregelen, waaronder wederzijdse authenticatie, veilige download en door het apparaat geïnitieerde communicatie om ongeoorloofde controle of toegang van een externe bron te voorkomen. Voor toepassingen met gevoelige gegevens kunnen gebruikers een optionele VPN-tunnel toevoegen om de netwerkbeveiliging van hun privé-operator uit te breiden.


Deze functies stellen mobiele operators, serviceproviders en integrators in staat om zakelijke klanten een state-of-the-art tool te bieden voor volledige zichtbaarheid en controle over hun verbonden assets en applicaties.

Entropia broadband, the future of IoT & M2M deployment

Entropia-breedband, de toekomst

van IoT en M2M-implementatie

De breedbandtechnologie van Entropia biedt een hoge bandbreedte en identificeert dynamisch het sterkst beschikbare netwerk.

In zijn traditionele vorm wordt de informatie die een gebruiker/apparaat nodig heeft om verbinding te maken met een netwerk, inclusief de identiteit van de abonnee, opgeslagen in de verwijderbare simkaart. Maar met een eSIM-oplossing van Entropia worden de uitdagingen die gepaard gaan met veranderende netwerken, abonnementen en apparaten geëlimineerd.


Deze ingebouwde hardware betekent dat u niet hoeft te wachten op een nieuwe simkaart, een PAC-code hoeft aan te vragen of hoeft te wachten tot uw apparaat is overgeschakeld naar het nieuwe netwerk.

Ingebouwde simkaarten verschillen van traditionele simkaarten omdat ze ingebouwde geavanceerde SIM OS-functies en extra beveiligd geheugen hebben om over-the-air programmeerfuncties op afstand te ondersteunen. We noemen embedded SIM's eSIM's, maar ze kunnen ook eUICC's worden genoemd. Met een eSIM is het hele installatieproces snel en eenvoudig. U hoeft niet onnodig te wachten, in plaats daarvan hoeft u alleen maar de verhuizing aan te vragen en uw abonnee-identiteit wordt automatisch voor u ingesteld op uw nieuwe netwerk.

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial