Business kritisch Proposities

Onze breedbandoplossing concurreert goed met de eindgebruikersprijzen van de mobiele netwerkoperators. Onze breedband biedt veel meer flexibiliteit en controle en heeft roaming-effecten geëlimineerd.

Breedband Kritische Proposities

Onze breedbandoplossing concurreert goed met de eindgebruikersprijzen van de mobiele netwerkoperators. Onze breedband biedt veel meer flexibiliteit en controle en heeft roaming-effecten geëlimineerd.

Breedband Kritische Proposities

Onze breedbandoplossing concurreert goed met de eindgebruikersprijzen van de mobiele netwerkoperators. Onze breedband biedt veel meer flexibiliteit en controle en heeft roaming-effecten geëlimineerd.

Breedband Kritische Propositie


Betaal maandelijkse bundels

We begrijpen dat elke organisatie unieke communicatiebehoeften heeft. Daarom bieden we verschillende flexibele tariefplannen aan. Onze toegewijde klantenservice staat klaar om u te helpen:

Selecteer het perfecte tarief: Onze experts werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften te begrijpen en het tariefplan aan te bevelen dat het beste aansluit bij uw budget en operationele vereisten.

Maximaliseer efficiëntie en waarde: Ons team zorgt ervoor dat u over de juiste tools en ondersteuning beschikt om het meeste uit uw Entropia-oplossing te halen.

Entropia is meer dan alleen een technologieleverancier; Wij zijn uw vertrouwde partner op het gebied van uitmuntende communicatie. Neem vandaag nog contact op met onze klantenservice om uw behoeften te bespreken en te ontdekken hoe Entropia u kan helpen de optimale communicatie-ervaring te bereiken.


Entropia apps are compatible with Androind

Entopia's Combonet PTT Android-app is nu beschikbaar om te downloaden. Ga naar de
Google Play Store om de app nu te downloaden.

Professioneel: Push-to-Talk (PTT) functies

Inclusief: onbeperkt aantal gespreksgroepen, noodgevallen, GPS, messaging en connectiviteit met ComBus-dispatching + GPS track & trace + man down, geofencing en meervoudige cloudtoegang. Informeer naar meer beschikbare opties.
Starter: Push-to-Talk (PTT)

Inclusief: Onbeperkt aantal gespreksgroepen, noodgevallen, GPS, messaging en connectiviteit met ComBus dispatching + GPS track & trace.
Lite: Push-to-Talk (PTT)

Inclusief: Gespreksgroepen, zonder dispatching-connectiviteit.Professioneel: Push-to-Video + (PTT) functies

Inclusief: Video & Messaging + Connectiviteit met ComBus Dispatching + (PTT) functies, waaronder - Unlimited Talk Groups, Emergency + GPS Track and Trace + Man Down, Geofencing & Multiple Cloud Access. Informeer naar meer beschikbare opties.
Starter: Push-to-Video + (PTT) features

Inclusief: Video & Messaging & Connectiviteit met ComBus Dispatching + (PTT) functies, waaronder - Onbeperkte gespreksgroepen, Emergency + GPS Track and Trace.
Lite: Push-to-Video + (PTT)-functies

Inclusief: groepen met video in groep, zonder dispatching connectiviteit + (PTT) functies.Breedband PTT-connectiviteit met Entropia TETRA-systeem voor bidirectionele PTT-diensten.

De software van ComBus Technologies verbindt het Entropia TETRA-netwerk met uw mobiele breedbandapparaten, waaronder uw mobiele telefoon, tablet en pc. Flexibele functionaliteiten omvatten de mogelijkheid om meerdere gebruikers tegelijk te bereiken, noodoproepen te doen en meer. Informeer naar meer beschikbare opties.


Onthulling van een wereld van mogelijkheden

Entropia en ComBus bieden een uitgebreide reeks functionaliteiten die verder gaan dan basiscommunicatie. Neem vandaag nog contact met ons op om het volledige scala aan functies te verkennen en te ontdekken hoe deze innovatieve oplossing uw communicatielandschap kan transformeren.

Broadband Critical Push-to-Talk Proposition Pay Monthly Bundles
Professional: Push-to-Talk (PTT)

Onze aanpak op maat houdt u in controle

We sturen u graag details over de plannen die aan uw behoeften voldoen.

Uitgebreide push-to-talk-oplossingen

Ontdek onze selectie van breedband PTT-apparaten

Bij Entropia zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde en veilige communicatieoplossingen die uw bedrijf versterken.

Ons zorgvuldig samengestelde portfolio bevat een breed scala aan geavanceerde Broadband Push-to-Talk (PTT)-apparaten, ontworpen om uw activiteiten te stroomlijnen en uw team meer mogelijkheden te bieden.

Samenwerken met u:
Vrijblijvende demonstratie

Entropia biedt een uitgebreide reeks communicatieoplossingen die zijn ontworpen om uw bedrijf te versterken en uw activiteiten te stroomlijnen. Wij nodigen u uit om de voordelen uit de eerste hand te ervaren door middel van onze vrijblijvende demonstratie.

Tijdens de demonstratie demonstreren we de innovatieve apparaten en functionaliteiten van Entropia die specifiek zijn afgestemd op de eisen van uw bedrijf. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat u een duidelijk inzicht krijgt in hoe onze oplossingen uw bedrijfsprocessen en personeel rechtstreeks ten goede kunnen komen.

Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u het meeste uit het aanbod van Entropia haalt. We leiden u door de functionaliteiten en beantwoorden al uw vragen, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen.


Vraag vandaag nog een vrijblijvende demonstratie aan en ontdek hoe de innovatieve communicatieoplossingen van Entropia een revolutie teweeg kunnen brengen in uw bedrijfsvoering.


Experience Entropia’s innovative devices and your desired functionalitiesGet In Touch to book your no obligation trial


Broadband Critical Subscription Enquiry