Het verzorgen van 15.000+ Km2 Belgische & Nederlandse kust en offshorecommunicatie

Entropia zet zich in om de voortdurende groei van deze groene energiebron te ondersteunen door de inzet van betrouwbare en effectieve kritieke communicatie.

Het toezicht houden op real-time operaties
is een cruciale rol voor offshore controlekamers

Entropia zet zich in om de voortdurende groei van deze groene energiebron te ondersteunen door de inzet van betrouwbare en effectieve kritieke communicatie.

Kritische stem en gegevens
om gevaren op te sporen,
te bewaken en te elimineren

Entropia is er trots op deel uit te maken van de wereldwijde energieoplossing als specialist in bedrijfskritische communicatie.

Bij de inzet van windturbine-infrastructuur moeten dekteams en kraanmachinisten communiceren met de bemanning van oppervlakteschepen en vice versa. Elk van deze communicatiescenario's werkt op zijn eigen frequenties. Entropia-netwerken bieden naadloze operationele overbruggingsoplossingen om verschillende technologieën en verschillende frequenties met elkaar te verbinden.

Offshore windparken worden blootgesteld aan extreem zware omstandigheden: zeewater, harde wind, krachtige golven en extreme temperaturen. We zetten ons in om de meest veerkrachtige en betrouwbare communicatie te bieden om dit gevaarlijke mariene landschap veiliger te maken voor personeel dat over zee of door de lucht aankomt.

controle over de primaire bedrijfsprocessen om een vlekkeloze connectiviteit en beschikbaarheid te garanderen. Onmiddellijke duidelijke communicatie is de sleutel tot de veiligheid van onze klanten en door eigenaar te zijn van het netwerk kunnen we hen volledige veiligheid garanderen, aangezien alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben.


Onze technologie levert audio van de hoogste kwaliteit in de zwaarste weersomstandigheden, heeft veiligheidsvoorzieningen zoals man down en lone worker, en kan zout water verdragen.

We implementeren Push-to-Talk-radiosystemen op de offshore-platforms van onze klanten, zodat gebruikers met één druk op de knop rechtstreeks met één andere gebruiker of een groep gebruikers kunnen praten. Mocht het nodig zijn, dan is er een noodoproepknop om de meldkamer en sleutelpersonen te waarschuwen, zodat ze tijdkritische beslissingen kunnen nemen.


Entropia-netwerken bieden naadloze operationele overbruggingsoplossingen om verschillende technologieën en verschillende frequenties met elkaar te verbinden.

Het toezicht houden op real-time operaties is een cruciale rol voor offshore windcontrolekamers. Het personeel moet veilig worden gehouden en de prestaties van de turbines moeten worden gecontroleerd. Entropia heeft het ComBus-controlekamersysteem opgezet om haar klanten nog meer flexibiliteit te bieden. Deze toepassingen kunnen worden geïntegreerd op een TETRA-portofoon of een smartphone met behulp van bedrijfskritische particuliere breedband- of commerciële zakelijke breedband LTE-netwerken.


Samenvatting van de dienstverlening:

15.000+ Km2 Belgische & Nederlandse kust- en offshore communicatie
Controlekamer inzicht en overwatch
Naadloze overbrugging van land-, zee- en luchtcommunicatie
Audio van hoge kwaliteit (achtergrondruisonderdrukking)
Hoogste niveaus van end-to-end-encryptie
Privé één-op-één-gesprekken
Groepsgesprekken
Tijdelijke groepen
Veiligheidsvoorzieningen
IoT-connectiviteit voor geïmplementeerde turbine-infrastructuur
Bedrijfskritische niveaus van netwerkbeschikbaarheid
Critical communications for the safety of personnel working on wind-turbine projects
Fully connected control rooms using Entropia voice and data services
Entropia provide seamlessly bridging of land, sea and air communication
Safety first with Entropia mobility apps including man-down and personnel tracking

Bespaar kosten en transformeer bedrijfsmodellen

Neem vandaag nog contact met ons op om een persoonlijk consult in te plannen met een lid van ons ervaren klantenserviceteam. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op uw unieke behoeften en doelen, en laten we zien hoe de oplossingen van Entropia u kunnen helpen.


Get In Touch to book your no obligation trial