NIEUWSARTIKEL

Entropia verwerft ISO-27001 certificaat informatiebeveiliging.


Alle aspecten van de Entropia-dienstverlening worden uitgevoerd volgens een extreem hoge beveiligingstandaard. De klanten staan bij Entropia centraal in alles wat ze doen. De gegevens van hun klanten zijn veilig in hun handen.

Het ISO-27001-certificaat is Entropia's toewijding dat hun klanten en dat de waardevolle informatie die ze over hen hebben veilig is. De ISO-27001 is het enige internationaal erkende best practice framework voor een Information Security Management System gecertificeerd voor mens, proces en technologie. Het toont aan dat Entropia robuuste technische maatregelen, bedrijfscontroles en beheerprocessen heeft ingevoerd om beveiligingsbedreigingen te voorkomen.

Om het risico voor de ISO-27001 te evalueren, moest Entropia rekening houden met de impact op vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid. Dit zorgt ervoor dat deze toonaangevende communicatiedienstverlener alle gevolgen van een beveiligingslek volledig begrijpt, zoals diefstal, merkschade, manipulatie van gegevens, gesloten websites, enz. Dit volledige begrip vormt de basis voor al hun veiligheidsmaatregelen.

  Hoe kunnen we helpen?