NIEUWSARTIKEL

Entropia dispatching ComBus nu DIMETRA TETRA compliant


Op 8 juni 2018 ontving de Entropia Group de certificering van de Motorola Application Provider om te bevestigen dat ComBus voldoet aan de strengste eisen van product- en serviceontwikkeling.

Naast zijn eigen kern- en geavanceerde applicaties moedigt Motorola andere organisaties aan om applicaties en oplossingen voor TETRA-systemen te ontwikkelen. Om deze groeiende gemeenschap te ondersteunen, gebruikt Motorola al bijna 10 jaar het Dimetra Application Partner Program.

Omdat het Dimetra IP-platform van Motorola de grootste geïnstalleerde basis van operationele TETRA-systemen heeft, vragen en verkrijgen veel externe leveranciers toestemming om gespecialiseerde applicaties te ontwikkelen en op de markt te brengen die via dit programma aan Dimetra IP werken. Geautoriseerde partners kunnen toegang krijgen tot interfacedocumentatie, softwaretools en laboratoriumondersteuning om hun ontwikkeling te vergemakkelijken.

Entropia heeft een volledig geautomatiseerd controlekamersysteem ontwikkeld, de ComBus. ComBus wordt nu gebruikt door de grootste steden van Nederland en de Europese instellingen en biedt veilige communicatie tussen personeel op straat en hun meldkamer.

Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden

Hoe kunnen we helpen?