Entropia implementeert
TEA-3 encryptie op TETRA

Veiligheid waarborgen wij tot het hoogste niveau. Niet alleen staan wij dagelijks in voor de veiligheid van onze klanten maar ook beveiligen wij de spraak- en datacommunicatie.

EEntropia migreert haar netwerk van het TEA-1 naar TEA-3-principe, een sterke en efficiƫnte versleuteling die een goede bescherming biedt voor spraak- en dataverkeer op de netwerken van Entropia.

TETRA TEA3 is een stroomcoderingsalgoritme dat wordt gebruikt voor de versleuteling van spraak- en dataverkeer op het Entropia TETRA-netwerk.


Entropia Mission Critical TETRA Encryption on TETRA

TETRA-versleutelingsalgoritmen zijn ontworpen om sterke cryptografische bescherming te bieden tegen afluisteren en onderscheppen.


Belangrijkste kenmerken van TEA3 op Entropia

Hoge snelheid: TEA3 is een zeer snelle stroomcodering, waardoor het geschikt is voor real-time encryptie van radiotransmissies.

Sterke beveiliging: TEA3 is een relatief veilige stroomversleuteling en is niet gekraakt door cryptanalisten.

Hardware-implementatie: TEA3 is zeer geschikt voor hardware-implementatie, waardoor het een goede keuze is voor embedded systemen.

Voordelen van het gebruik van TEA3 op Entropia

Beschermt gevoelige gegevens: TEA3 helpt gevoelige gegevens die via de TETRA-radionetwerken van Entropia worden verzonden, te beschermen tegen afluisteren en onderscheppen.

Zorgt voor vertrouwelijkheid: TEA3 zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde partijen toegang hebben tot de verzonden gegevens en deze kunnen begrijpen.

MHandhaaft de integriteit van gegevens: TEA3 helpt ervoor te zorgen dat de gegevens tijdens de overdracht niet worden beschadigd of gemanipuleerd.

Toepassingen van TEA3 op entropia

Spraakversleuteling: TEA3 wordt gebruikt om spraakverkeer te versleutelen, zodat gesprekken niet worden onderschept door onbevoegden.

Gegevensoverdracht: TEA3 wordt gebruikt om gegevensoverdrachten te versleutelen en gevoelige informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.Get In Touch to book your no obligation trial