NIEUWSARTIKEL

Entropia tekent TETRA-contracten met petrochemische bedrijven in België en Nederland.


Entropia sluit langlopende bedrijfskritische TETRA-overeenkomsten met petrochemische havenbedrijven in België en Nederland. Omdat betrouwbaarheid voorop staat, hebben ze gekozen voor het nationale netwerk van Entropia en het gebruik van private netwerken voorgoed afgewezen.

Petrochemische fabrieken zetten natuurlijke hulpbronnen zoals ruwe olie, aardgas, ertsen en mineralen om in producten voor een breed scala aan toepassingen. Ze produceren veel belangrijke bouwstenen voor industriële processen, waaronder ethyleen, propyleen, butadieen en aromaten.

De sector heeft betrouwbare TETRA-communicatie nodig om hun petrochemische processen te garanderen. Entropia, het meest betrouwbare netwerk in België en Nederland , biedt nu ook bedrijfskritische communicatie in het petrochemische landschap. In combinatie met onze Cloud ComBus control room krijgt de klant een unieke oplossing, onafhankelijk van publieke netwerken zoals 4G en niet verbonden met internet.

Vijf bedrijven kozen voor het Entropia platform en zwaaien uiteindelijk hun eigen private netwerken vaarwel. Entropia biedt bedrijfskritieke diensten in de petrochemische sector voor bijna 900 nieuwe walkietalkies.

  Hoe kunnen we helpen?