Entropia steunt kinder
kinderbeestfeest in Nederland

Stichting KinderBeestFeest biedt chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen en hun thuiswonende familieleden een zorgeloos evenement.

Dit privéfeest vindt plaats in ARTIS. 1.250 kinderen worden uitgenodigd via ziekenhuizen en instellingen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland. Zij en hun ouders, broers en zussen worden opgehaald door hulpvoertuigen en onder politiebegeleiding naar Amsterdam gebracht. Ook dit jaar op 14 juni steunt Entropia de stichting KinderBeestFeest voor kinderen.


Al ruim 20 jaar ondersteunt Stichting KinderBeestFeest kinderen met een beperking of zorgbehoefte.

De missie van Stichting KinderBeestFeest is het jaarlijks organiseren van een gratis avondje uit in ARTIS, bij voorkeur op de eerste vrijdag van juni (samen met andere dierentuinen die meedoen aan 'Dreamnight at Zoo'), voor kinderen (met specifieke zorgbehoeften of een beperking) en hun familieleden (ouders, broers en zussen).

Stichting KinderBeestFeest (KBF) regelt aanvullende sponsoring, administratie en samenwerkingen met diverse bedrijven, instellingen en andere betrokken partijen. Vooral het vinden en behouden van nieuwe sponsoren is voor de Stichting van groot belang.

Get In Touch to book your no obligation trial