NIEUWSARTIKEL

Maastricht kiest voor ComBus en Entropia


Net als andere grote gemeenten in Nederland kiest Maastricht voor de hypermoderne communicatieoplossing voor meldkamers van ComBus. De ComBus Ultimate control room software maakt gebruik van de meest recente technologieën en garandeert verdere ontwikkelingen en ondersteuning in de komende jaren.

De ComBus kenmerkt zich door zijn modulaire opbouw en innovatieve Cloud Dispatch oplossing. Het heeft veel functies die essentieel zijn voor de huidige controlekamerexploitanten om volledig situatiebewustzijn te bieden en hen te allen tijde verbonden te houden met eerstelijnspersoneel.

Met dynamische groepering kan de operator tijdelijke groepen maken en werknemers van andere teams toewijzen aan deze tijdelijke groep. De geïntegreerde kaartmodule van ComBus stelt bedieners van de controlekamer in staat om personeel in realtime te lokaliseren, zodat ze snelle, goed geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Maastricht is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 122.418 inwoners (1 april 2016, bron: CBS). Daarmee is het ook de grootste gemeente van de provincie Limburg. De stad ligt aan de Maas.

Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden

Hoe kunnen we helpen?