NIEUWSARTIKEL

iBeacons beschikbaar met Entropia en ComBus Technologies


iBeacons zijn kleine zenders die detecteren welke mobiele apparaten in de buurt zijn. Als dat het geval is, stuurt een dergelijk baken informatie naar ComBus, waarbij de positie van de Entropia portofoon of de ComBus-smartphone kan worden bepaald. In een museum kunnen iBeacons bijvoorbeeld de positie van alle medewerkers weergeven op een ComBus-kaart. iBeacons kunnen ook de weg wijzen naar een juiste binnenlocatie of waarschuwen als er een incident plaatsvindt.

ComBus heeft een eigen iBeacon ontwikkeld die voldoet aan de missiekritische diensten van Entropia. De bakens hebben een minimale gegarandeerde batterijduur van 20 jaar. De bakens hoeven dus niet te worden voorzien van een externe voeding, noch van netwerkbekabeling.

Als het netwerk gebruik maakt van de 3GPP-standaard (bijvoorbeeld GSM-netwerken 4G en later 5G) en de ComBus Push-to-Talk-functionaliteit, bieden de binnenbakens een nauwkeurige positie binnen de gebouwen, ondergrondse parkeergarages, tunnels, enz. Bij gebruik van het Entropia TETRA-netwerk biedt Entropia dekking waar nodig binnenshuis.

We're here to answer your questions

How can we help?

  Hoe kunnen we helpen?