NIEUWSARTIKEL

Entropia integreert ComBus Push-to-Talk en TETRA met 4G, 5G en WIFI.


Het ComBus systeem bestaat uit een gebruiksvriendelijke applicatie. ComBus-PTT kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een smartphone (met of zonder TETRA-mogelijkheid), en een enkele gebruiker of een groep gebruikers kan zich inrichten voor supersnelle communicatie. De smartphone applicatie maakt gebruik van meerdere breedbandnetwerken zoals 2G, 3G, 4G en 5G van mobiele providers en WIFI. Het spraakbericht wordt snel omgezet in gegevens, versleuteld en verzonden via het netwerk van uw mobiele provider of WIFI naar de ontvanger(s) van het spraakbericht.

Daarnaast is het ook mogelijk om sms-berichten en multimediaberichten te versturen of te ontvangen. U kan videobeelden ook streamen van één punt naar één gebruiker of een groep gebruikers met ons systeem. Alle gesprekscommunicatie kan standaard worden opgenomen zonder te hoeven investeren in dure opnameapparatuur en er is een beschikbaarheidsmoduleoptie, zodat u gemakkelijk en snel zien welke gebruikers beschikbaar zijn of niet.

ComBus Dispatcher software kan standaard worden geleverd op alle hierboven beschreven functies. ComBus Dispatcher is een vereenvoudigde, maar complete controlekamertoepassing met geïntegreerde spraakcommunicatie en kaartsoftware die op een Windows-computer of -tablet kan worden geïnstalleerd of is ook toegankelijk via de Web. Voor de Web is geen softwareinstallatie meer benodigd. Via de ingebouwde cartografie is het mogelijk om de gebruikers te lokaliseren op basis van hun GPS-positie. Door op slechts één knop te drukken kan u een gebied op de kaart definiëren (geofencing) en tijdelijke gespreksgroepen maken op basis van de locatiegegevens van de gebruikers in dit gebied.

De ComBus Push-to-Talk-oplossing is een robuust en compleet systeem waarbij de smartphonetoepassing, controlekamersoftware en ComBus-server zodanig worden gecoördineerd dat gesprekken op hoge snelheid worden gevoerd. Het platform is volledig IP-gebaseerd en wordt gehost in een beveiligde cloudomgeving in onze eigen state-of-the-art datacenters. Het systeem is gebouwd volgens de internationale 3GPP MCPTT-standaard en is klaar voor de 5G-evolutie. Met ComBus PTT kan een gebruiker eenvoudig, snel en in realtime informatie uitwisselen. Dit draagt niet alleen bij aan de productiviteit en efficiëntie van het bedrijf, maar verhoogt ook de veiligheid van de gebruiker.

Er is een heel ecosysteem van apparaten en accessoires beschikbaar. Deze kunnen worden gebruikt met traditionele radio's (bijvoorbeeld headsets, oortelefoons, luidsprekermicrofoon, multi-sleufladers, enz.). Dit stelt ons in staat om de logische evolutie van traditionele Walkietalkies naar onze PTT-service uiterst gemakkelijk voor u te maken.

Spraakcommunicatie in groep:

Communiceer met een persoon of een groep gebruikers met één druk op de knop. Binnen uw eigen vloot kunnen verschillende gespreksgroepen worden gemaakt. Luister tegelijkertijd naar verschillende gespreksgroepen. De controlekamer kan een tijdelijke gespreksgroep maken..

Noodoproepen

Door simpelweg op een knop te drukken, wordt een noodoproep tot stand gebracht. De persoon die hulp nodig heeft, is direct verbonden met de controlekamer. De meldkamer ontvangt een speciale melding via de ComBus software en de locatie van de persoon wordt direct op de kaart getoond.

  Hoe kunnen we helpen?