Entropia houdt
de bezoekers en het personeel van de oude grot veilig

10 jaar superieure veiligheid met ons TETRA-radiosysteem. Verbetering van de verkenningservaring in de grotten van MergelRijk.

Entropia zal het komende decennium de ultieme communicatieoplossing bieden voor de eeuwenoude en unieke bezoekersattractie in de grotten van MergelRijk. Deze adembenemende grotten trekken enorme aantallen bezoekers van over de hele wereld en er is veel bekwaam personeel in dienst om de bezoekers door deze fascinerende ondergrondse wereld te leiden.

Werken met de mensen die MergelRijk tot leven brengen is geweldig, maar heeft één grote uitdaging: van nature liggen de mergelgrotten diep onder de grond.

Onze TETRA-radio's en -netwerk zijn robuust genoeg om in elke omgeving te werken en hier zijn ze versterkt met Entropia's aanvullende technologie om de kracht van het signaal te vergroten. Zo stelt Entropia de medewerkers van MergelRijk in staat om naadloos met elkaar te communiceren en net zo belangrijk zijn ze in staat zichzelf en alle bezoekers te beschermen.


Gezondheids- en veiligheidsprocedures zijn verbeterd.
Vlekkeloze dekking in alle gebieden van het ondergrondse grottenstelsel.
Trackingfunctie om de locatie van personeel te identificeren.
Duurzame technologie en laagfrequente straling.
Mogelijkheid om alleen te werken om de veiligheid te allen tijde te garanderen.

De aanvullende technologie die we aan MergelRijk leveren, bestaat uit een complex kilometers lang Distributed Antenna System. Hierdoor blijft signaaloverdracht en vloeiende overdracht operationeel waar dikke materialen aanwezig zijn, zoals betonnen of stalen wanden en in ondergrondse ruimtes. De mergelgrotten zijn gemaakt van calciumcarbonaat of kalkrijke modder en zijn niet opgewassen tegen de kracht van onze technologie.


En omdat deze aanvullende technologie niet-intrusief is, wordt het plezier van de bezoekers niet verstoord.


Get In Touch to book your no obligation trial